Niantic introduceert dagelijkse bonussen bij Pokémon GO

Hoewel Pokémon GO allang niet meer zo populair is als rond de begindagen van de mobiele game, kent de app nog altijd een trouwe schare spelers. Ontwikkelaar Niantic is de afgelopen maanden dan ook druk bezig geweest om Pokémon GO op diverse fronten te verbeteren en de nieuwste additie zal het introduceren van dagelijkse bonussen zijn.

Zoals bij veel games voor mobiele platformen betekent dit dat spelers beloond worden als ze dagelijkse de game spelen. Bij Pokémon GO zal dit betekenen dat je voor de eerste Pokémon die je op een dag vangt extra XP en Stardust krijgt. Als je zeven dagen op rij een Pokémon hebt gevangen, wordt dit daarnaast beloond met nog wat meer XP en Stardust. Voor het bezoeken van PokéStops geldt een vergelijkbaar mechanisme, waarbij je beloond wordt met XP en extra items:

Catching a Pokémon every day will earn the following bonus:
  • 500 XP
  • 600 Stardust

    Catching a Pokémon every day for 7 days straight will earn the following larger bonus:

  • 2,000 XP
  • 2,400 Stardust

    Visiting a PokéStop and spinning the Photo Disc every day will earn the following bonus:

  • 500 XP
  • A number of additional items

    Visiting a PokéStop every day for 7 days straight will earn the following larger bonus:

  • 2,000 XP
  • A greater number of additional items

    If you catch a Pokémon at any time on Tuesday local time, you’ll be eligible for the next daily bonus on Wednesday at 12 AM local time.

  • De dagelijkse bonussen zullen ‘binnenkort’ aan Pokémon GO worden toegevoegd, al noemt Niantic nog geen precieze datum.

    1.   
      Papachico's avatar

      Dit is een juiste keuze om mensen terug in het spel te krijgen en de schaarse fanbase nog in het spel te houden, maar mij zie je niet meer terug 😉

    2.   
      Bram_M99's avatar

      Te laat…

    3.   
      Neolite's avatar

      Speelt iemand deze hype nog?

    4.   
      PaNNa's avatar

      Zelfs nog niet opgezocht in de appstore 🙄

    5.   
      Eon's avatar

      Dit hadden ze inderdaad beter toe kunnen voegen aan het begin van de game/app. Ben bang dat ze nu al een grote groep gamers kwijt zijn geraakt omdat de game na enige tijd simpelweg niet meer boeit.

    6.   
      Tom's avatar

      Zodra Pokémon GO eindelijk op Windows Phone verschijnt, ga ik gewoon doen alsof de hype nog in de hoogtijdagen zit. Allemaal mensen in hartje Utrecht aanspreken over welke Pokémon waar zitten, de themesong zingen uit volle borst zingen, korting vragen bij allemaal hippe winkels die Pokémon-acties organiseren, dat soort hype.