EA: Onaangekondigde game van EA Motive bevat nooit eerder geziene gameplay

EA is deze week behoorlijk negatief in het nieuws: Need for Speed: Payback staat bol van de microtransacties en omtrent datzelfde concept in Star Wars: Battlefront 2 heeft de uitgever zelfs de meest gehate Reddit-comment ooit gescoord. We zouden dan ook bijna vergeten dat deze uitgever nog veel meer in de pijplijn heeft zitten. Echter, EA Motive heeft een nog onaangekondigde action-adventure game in ontwikkeling, waarbij het bedrijf de ambitie bepaald niet schuwt.

Volgens Blake Jorgensen, de CFO van EA, bevat de game namelijk ‘nog nooit geziene gameplay-ideeën’.

We have a team in Montreal that is building a brand new action franchise, probably for our Fiscal [Year] 2021 that also looks fantastic and very exciting. A new game, with a lot of new interesting gameplay that I don’t think anyone’s ever seen before.
Jorgensen zegt dat het EA nog altijd ontbreekt aan een succesvolle in het action-adventure-genre, maar met de game van EA Motive moet dat gat worden opgevuld. In die missie staat het spel overigens niet alleen: ook Anthem (volgens EA een tienjarig project) draagt bij aan het action-adventure-portfolio van EA.

Aan het personeel zal het niet liggen: achter Anthem zit de schrijver achter de eerste twee Mass Effect-games en EA Motive heeft Jade Raymond, die lang aan het roer van de Assassin’s Creed-serie stond, aangetrokken om aan zijn nieuwe game te werken.

Wanneer de game van EA Motive uitkomt (of zelfs maar wordt onthuld), is nog niet bekend.

  1.   
    Neolite's avatar

    Ik begin hem nu toch wel een beetje te knijpen voor Anthem met al die microtransacties bij EA op dit moment.

  2.   
    NdeM's avatar

    @neolite ben er ook bang voor indd

  3.   
    Downzilla's avatar

    Wow ik ben benieuwd!

  4.   
    Kardinalus's avatar

    Ik wacht op de eerste Singleplayer game waar je voor bepaalde missies echte tijd moet wachten voordat je verder kan tenzij je er Premium currency tegen aan moet gooien.