Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Star Wars: Jedi Challenges | Unboxing

Lenovo en Disney hebben de handen ineengeslagen voor wellicht een van de meest aparte smartphone-games ooit. Star Wars: Jedi Challenges combineert een unieke AR-headset met een levensechte Lightsaber als controller, en wij van GamersNET mogen ermee aan de slag. Natuurlijk is onze eigen Jedi-strijder Peter daar als de kippen bij voor een enthousiaste unboxing…

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    Hey Lenovo..

    Eindelijk eens lenovo spullen bij GN. Betekend dit nu een samenwerking met lenovo en dus ook vaker iets ervan te krijgen/revieuwen ??

  2.   
    CHILLOZZ's avatar

    crinche crinche PEET HAAL DAT PLASTIC ERAF!!! Dat hoort bij een unboxing hahaha

    Volgens mij was peter zo hyped dat hij dacht… dude snel die unboxing opnemen en doei.. ik ga het testen wahahaha.

    Ik ben al jaren fan van lenovo.
    Waarom meer betalen terwijl het voor minder ook kan en je zelfs beter spul krijgt.

    [nu gaan er ongetwijfeld gasten mekkeren dat ik laatst mn laptop kapot had, Sja dat kan altijd gebeuren ook bij MSI. En Lenovo heeft het heel netjes afgehandeld/opgelost. 9werkdagen later kon ik m weer ophalen.]

  3.   
    Tom's avatar

    CHILLOZZ schreef, "Hey Lenovo..
    Eindelijk eens lenovo spullen bij GN. Betekend dit nu een samenwerking met lenovo en dus ook vaker iets ervan te krijgen/revieuwen ??"

    Niet echt een samenwerking, maar we hebben inderdaad contact nu. Ik typ dit nu overigens ook op een Lenovo-mobiel, dus ik neem aan dat je vraag daarmee beantwoord is? 😉

  4.   
    Mattiees's avatar

    ben benieuwd!

  5.   
    CHILLOZZ's avatar

    Tom schreef, "

    ”CHILLOZZ” schreef, "Hey Lenovo..
    Eindelijk eens lenovo spullen bij GN. Betekend dit nu een samenwerking met lenovo en dus ook vaker iets ervan te krijgen/revieuwen ??"

    Niet echt een samenwerking, maar we hebben inderdaad contact nu. Ik typ dit nu overigens ook op een Lenovo-mobiel, dus ik neem aan dat je vraag daarmee beantwoord is? 😉 "

    haha nice man. Ja meer dan 😉

    Ik heb zelf ook lenovo telefoon gehad [Das nu mn reserve] Opizch een feel fijn toestel was dat echter bepaalde dingen in het menu kon ik niet in het NL zetten. Dat was wat irritant.

    Heb nu dan nog 2 lenovo laptops mn oude en dan de lenovo legion Y720
    En dan heb ik hier een een lenovo tablet liggen. [Mn moeder ooit cadeau gedaan en ze gebruikt m intensief, En ook daarover tevreden]

    Ik ben nooit merk gebonden. Maar als me iets eenmaal goed bevalt waarom dan switchen… Vooral gezien ik bij lenovo een dikkere videokaart en processor heb vergeleken met andere merken. Dus prijs/kwaliteit ligt imo vele malen beter.

    Ik heb altijd liever een onbekender merk met iets dikkers onder de kap dan andersom.

  6.   
    Tom's avatar

    Wel opvallend, aangezien de meesten Lenovo niet per direct als een onbekend of enorm betaalbaar merk aan zullen zien. In het bedrijfsleven zijn de duurdere IdeaPad en WorkPad-modellen al jarenlang razend populair, waarbij enorm veel geld in wordt gelegd om die in bulk af te kunnen nemen.

    Wat betreft de bekendheid van Lenovo, zijn ze zo om en nabij een van de oudste (en prominentste) spelers op het gebied van computers en hardware. Niet voor niets kocht Lenovo ooit een ferm deel van IBM, die gezien kan worden als een van de grootste spelers ten tijde van de opkomst van computers in het algemeen.

    Dat gezegd te hebben, zijn ze pas relatief laat ingestapt op de focus richting gamers. Toen MSI, ASUS en Acer al legio game-laptops op de markt hadden staan, kwam Lenovo pas net door met de Legion-lijn voor gamers. Dat ondergrondse imago wat je ze toewijst is naar mijn idee meer perceptie dan feit.

  7.   
    Fiscus's avatar

    Is er bekend hoe duur dit is, ziet er wel vet uit

  8.   
    S3MM3R's avatar

    Super dope man!

  9.   
    Tom's avatar

    Fiscus schreef, "Is er bekend hoe duur dit is, ziet er wel vet uit "

    De gehele Jedi Challenges set (dus de Lenovo Mirage AR-headset, de controller en de tracking beacon) heeft bij elkaar een richtprijs van 299,99 euro. Daar moet je vervolgens zelf wel een smartphone bij regelen waarop de game fatsoenlijk draait en de AR ondersteuning vindt.

    Meer informatie daarover is te vinden op de officiële webpagina van Lenovo.