Winter Soldier, Black Widow en Venom komen 5 december naar Marvel vs. Capcom: Infinite

Vanaf 5 december maken drie nieuwe personages hun opwachting in Marvel vs. Capcom: Infinite. Het gaat om figuren afkomstig van Marvel, te weten Black Widow, Venom en de Winter Soldier. Ieder van hen heeft een eigen specialiteit, zo moet Black Widow het vooral hebben van aanvallen ontwijken en het gebruik van gadgets en projectielen, terwijl Venom juist zeer agressief speelt en Winter Soldier vooral op de grond vecht en schiet.

Mocht je één van de figuren kopen, dan haal je ook hun premium outfit in huis, zoals hieronder afgebeeld. De personages zijn individueel aan te schaffen, maar eigenaren van de 2017 Character Pass kunnen Winter Soldier, Black Widow en Venom zonder extra kosten binnenhalen. Zij konden eerder ook aan de slag met Black Panther, Sigma en Monster Hunter.

[SCREENSHOTS]
Wij beschreven Marvel vs. Capcom: Infinite in de review als “een fighter die niet lekker uit de verf komt” en schreven dat “het roster te veel vette personages mist“. Wellicht dat met dit nieuwe trio aan vechtersbazen in ieder geval aan dat tweede kritiekpunt is gesleuteld.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren