Blizzard World opent 23 januari voor Overwatch-spelers

Op BlizzCon 2017 alweer aangekondigd, maar vanaf 23 januari aanstaande ook daadwerkelijk geopend in Overwatch: Blizzard World. Over een kleine week is het fictieve Blizzard-pretpark dan daadwerkelijk te betreden in de publiekelijke versie van het kleurrijke schietspel.

Zoals eerder al te zien was in de officiële trailer, is Blizzard World een aaneenschakeling van de grootste hits van de gameproducent. Spelers knokken door bekende en warme tavernes en passeren StarCraft-gerelateerde attracties:

Volgende week dinsdag zal de nieuwe schietarena dan eindelijk uit maandenlange testfase treden, om speelbaar te worden voor iedere doorsnee Overwatch-speler, ongeacht platform.

Of het nu om pc, PlayStation 4 of Xbox One gaat, vanaf 23 januari zijn alle online strijders van Overwatch welkom in het koddige pretpark. Zo om en nabij moet de gameplay door PTR-tests verfijnd zijn, uiteraard met nieuwe Overwatch-heldin Moira inbegrepen.

Om de ‘opening’ van Blizzard World te vieren, werd alvast een toepasselijke uitnodiging gemaakt:


Ga jij de uitnodiging honoreren en het gloednieuwe pretpark van Blizzard betreden? Laat het ons weten!

  1.   
    iDraxo's avatar

    Maar krijgen we dan ook de nieuwe Skins.?

  2.   
    S3MM3R's avatar

    Koel 😮

  3.   
    Tom's avatar

    Ik heb nog niks gezien/gehoord over nieuwe skins, al zou het natuurlijk wel een inkoppertje zijn om een uitrusting met referenties naar andere games te zijn. Als zijnde ‘souvenirtjes’ uit Blizzard World zelf, so to speak.

  4.   
    Sep_7's avatar

    Fk vet