Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Peter en Tom praten over Far Cry 5! | Gameplay Commentaar

Onze Peter was de uitverkorene om bij Ubisoft flink tekeer te gaan in Far Cry 5. Een nieuwe, patriottistische setting, maar dan in de bekende sandbox-formule. Voorzien van zijn hoogtepunten in opgenomen gameplay bespreken Peter en Tom de nieuwigheden (en bekende verschijnsels) van deze vijfde volledige Far Cry-titel. Bereid je voor op een sektewaardig Gameplay Commentaar…

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    Ziet er opzich wel tof uit… Maar in eerste instantie zegt mn gevoel dat t niet wat voor mij is…

    Ik laat m even liggen. en kijk de kat uit de boom. Als hij dan cheaper is wellicht een kans geven

    ik wacht sws ook eerst de nieuwe MX games af die komen gaan. [feb. en maart] daarna zie ik wel

  2.   
    OnOwned's avatar

    Ik wil dit. Far Cry blijft toch wel een van mijn favo series. Tom zegt heel terecht (heel vaak) dat het heel veel lijkt op andere Far Cry-games, maar religekkies in redneckgebied is wel bommetje vet. Een vergeet de doggie niet natuurlijk.

  3.   
    S3MM3R's avatar

    Ik vind het er wel OKAY uitzien… Vind het wapen er kinderachtig uitzien en de scope die erop zat niet realistisch, voor de rest wel toffe game! Ik vind Far Cry 3 nog steeds de beste Far Cry OOIT!

  4.   
    Turk–Life's avatar

    S3MM3R schreef, " Ik vind Far Cry 3 nog steeds de beste Far Cry OOIT!"

    Dat kan je nog niet eens zeggen voordat far cry 5 uberhaupt uit is en voordat je m hebt gespeeld. ps: persoonlijk vond ik far cry 4 duizendmaal beter dan deel 3.

  5.   
    Tom's avatar

    Ik denk dat je dat juist kan zeggen voor Far Cry 5 officieel uit is, dat beperkt de selectie namelijk. Far Cry 5 bestaat immers nog niet écht voor release (voor de consument dan), dus is het voor nu moeilijk mee te nemen in je lijstje ‘beste X ooit’.

    Sowieso is het een persoonlijke mening. Beetje apart dat je dan beweert dat die per definitie fout is, omdat Sem een nog niet bestaand product nog niet heeft gespeeld.

  6.   
    Turk–Life's avatar

    Je kan niet zeggen dat far cry 3 beter is dan alle delen (inclusief deel 5) als je deel 5 nog niet hebt gespeeld. Je bekijkt de trailer van far cry 5 en maakt dan zo een opmerking onder n artikel over deel 5, daaruit haal ik dat je deel 3 ook boven deel 5 zet. Zo heb ik het iig geïnterpreteerd.

  7.   
    Tom's avatar

    Dat was mijn punt juist. Telt Far Cry 5 wel mee in ‘alle delen’ als die überhaupt nog niet uit is? Naar mijn mening niet. Ik lees ‘de beste ooit’ als ‘de beste van alles wat tot dusver is uitgekomen’. Het statement is van nu, niet inclusief alles wat nog in de toekomst ligt.

    Bovendien was het een mening van Sem, een persoonlijke smaak. Om daar als buitenstaander van te zeggen dat die fout is, klinkt een beetje krom. Als Sem dat toch vindt, dan is dat toch zo? Het is niet alsof hij foutieve feiten verspreidde; hij deelde enkel zijn eigen voorkeur.

  8.   
    NietNickMeneer's avatar

    Ik vind deze game zo Facking vet Haha nu al zin in

  9.   
    Turk–Life's avatar

    Tom schreef, "
    Bovendien was het een mening van Sem, een persoonlijke smaak. Om daar als buitenstaander van te zeggen dat die fout is, klinkt een beetje krom. Als Sem dat toch vindt, dan is dat toch zo? Het is niet alsof hij foutieve feiten verspreidde; hij deelde enkel zijn eigen voorkeur. "

    Men heeft ook n mening over andermans persoonlijke mening, trusten verder. Damn je zou bijna denken dat ik die jongen helemaal aan het afzeiken en beledigen was.
    Sem sorry hoor als ik je beledigt heb, trek even je advocaat terug.