Burnout Paradise Remastered komt in maart naar PlayStation 4 en Xbox One

Take me down to the Paradise City, where the grass is green and the girls are pretty. De zwoele klanken van Guns N’ Roses doen nog altijd menig liefhebber van racegames terugverlangen naar het prachtige Paradise City uit Burnout Paradise. Je raceavonturen in Paradise City kun je binnenkort herbeleven op je PlayStation 4 en Xbox One, want zojuist is Burnout Paradise Remastered officieel onthuld.

Burnout Paradise Remastered verschijnt op 16 maart voor de PlayStation 4 en Xbox One. Tot die tijd zul je je nostalgische gevoelens moeten vervullen met onderstaande trailer (of je pakt je PlayStation 3/Xbox 360/pc erbij en speelt het origineel).

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    als ze nu eens dirt 2 &3 zouden remasteren zou je mij niej horen klagen… voor de rest…. moet ik toch bij mn standpunt blijven.. Kappen met remaster spul. En maak dan gewoon nieuwe edities….

    Snap t wel hoor. spelleke beetje op poetsen en zo 30a40 euro vragen/vangen. easy money grinden…
    altijd goedkoper dan een complete nieuwe game. Maar dit laatste is wel waar mensen op zitten te wachten.

    bedoel maar. Maar koopt toch next [ofja inmiddels current] gen om ook daar nieuwe spellen op te spelen..

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Omg. Dit is een remaster waarvan ik niet wist dat ik hem wilde. Ik word al zo blij van de beginklanken van deze trailer.

  3.   
    Aprotodon's avatar

    Maar nu de vraag, wat gaat het kosten?

  4.   
    CHILLOZZ's avatar

    ”Leon 2.0″ schreef, "Omg. Dit is een remaster waarvan ik niet wist dat ik hem wilde. Ik word al zo blij van de beginklanken van deze trailer. "

    jammer dat ze geen nieuwe maken.. dat stukje met crashes maken was ook altijd wel leuk..
    en volgens mij verkochten die games destijds zich toch ook wel goed.. iedereen die ik kende had de game wel

  5.   
    Leon 2.0's avatar

    Na Burnout Paradise is Criterion natuurlijk door EA op de Need for Speed-franchise gezet. Weer later is een gedeelte van Criterion overgegaan in Ghost Games (huidige NfS-ontwikkelaar), anderen vertrokken en er bleef maar een klein team over (dat momenteel hoofdzakelijk ondersteunt, bijv. bij Battlefront 2). Wie weet komt Ghost Games ooit wel met een nieuwe Burnout (al lijkt de NfS-naam commercieel interessanter), maar de echte Criterion-‘magie’ is er sowieso niet meer.

  6.   
    sjaak19832015's avatar

    Ik kreeg een mail met release datum van 16 maart voor deze game. Helaas niet op de pc zag ik.

  7.   
    MikeGevers's avatar

    ”sjaak19832015″ schreef, "Ik kreeg een mail met release datum van 16 maart voor deze game. Helaas niet op de pc zag ik."

    De pc-versie volgt later dit jaar 🙂