PlayStation VR-puzzelspel Moss verschijnt 27 februari

Op zoek naar een koddige en intrigerende game voor PlayStation VR? Dan is Moss misschien wel de juiste titel om naar uit te kijken. En nee, lang hoeft het niet meer te duren voordat het schattige avontuur met de muis Quill losbarst; aanstaande 27 februari wordt de game beschikbaar gesteld op het PlayStation Network.

Moss moet ergens gedurende die dinsdagmiddag te downloaden zijn op PlayStation 4. Gamers die de PlayStation VR-titel al vroegtijdig pre-orden, krijgen vanaf middernacht al toegang tot het virtuele puzzelavontuur.

Om de vers onthulde releasedatum van Moss te vieren, creëerde ontwikkelstudio Polyarc een sfeervolle PlayStation VR Launch Trailer, die al een aardig sterk beeld schept van het puzzelconcept achter het spel:

Tijdens Sony’s E3 2017-persconferentie werd Moss voor het eerst onthuld met een sfeervolle reveal trailer. Destijds gaven de lieflijke ogende graphics van het spel direct een bepaalde charme die voor velen tot dusver lijkt te missen voor PlayStations eigen Virtual Reality-headset.

Of Moss een sterke bijdrage kan geven aan Sony’s VR-catalogus, dat gaan we vanaf volgende week ontdekken. Houd GamersNET in de gaten voor meer over Moss, ongetwijfeld vanaf volgende week.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren