Cheats

Rome: Total War cheats - Cheat codes voor PC

Zoek in alle cheats: Platform:  
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0123...
PLATFORM: PC
TOEGEVOEGD DOOR: onbekend
OP: 29 september 2004

Druk tijdens het spelen op (~) om de Console te openen. Typ dan 1 van de volgende Cheats.

Code Resultaat
bestbuy   Eenheden zijn 10% goedkoper.
oliphaunt   Krijg enorme olifanten in de geselecteerde stad.
jericho   (Doe dit tijdens een belegering;) De stadsmuur stort in.
add_money 40000   Geeft 40000 denarii
move_character Z X,Y   Beweegt Character naar opgegeven plaats. Z is de Characternaam en X Y zijn de coŲrdinaten.
process_cq    Alle gebouwen in de wachtrij van cityname zijn klaar.
add_population    Voegt bevolking toe aan cityname. Bij getal typ je (in cijfers!) een getal tot 4000.
auto_win attacker/defender   Aanvaller of verdediger wint automatisch de volgende (auto-opgeloste) strijd.
create_unit charactername/settlement unit_ID aantal 9 9 9   CreŽert een eenheid in de geselecteerde nederzetting of characters leger met opgegeven aantal units, van de beste training.
give_trait charactername traitname traitlevel   Geeft aan een Character de trait van het gekozen niveau.
Toggle_fow   Schermpje met alle steden en provincies en van welke faction ze zijn.

Deze cheats werken het beste op patch 1.3 en hoger.
Als je patch 1.2 of lager hebt en je wilt een specifieke code opnieuw gebruiken, moet je het spel opnieuw opstarten!

Tip: Je kan in het cheatscherm pijltje omhoog toetsen, hierdoor komt de laatste cheat weer tevoorschijn. Blijf dit herhalen en bijvoorbeeld meer geld gaat een stuk sneller. Je kan ook scrollen in je gebruikte cheats, dus met pijltje omhoog, maar ook met pijltje omlaag.
(Sandrus Castus)

Uitleg bij de cheats:

-give_trait: Hier moet je naam, naam van de trait en het level van de trait invullen. De naam van het betreffende character en de naam van de trait zet je tussen aanhalingstekens. Het level is een getal van 0 t.e.m. 6. Het maximum hangt af van trait tot trait. De namen van de traits, hoeveel levels ze kunnen hebben en hun effect vind je in dit bestand: C:\Program Files\The Creative Assembly\Rome - Total War\Data\export_descr_character_traits.txt . Bijvoorbeeld:
give_trait "Flavius Julius" "Intelligent" 3
Als je generaal een bijnaam krijgt door een bepaalde trait, moet je zijn GEWONE naam gebruiken. Als bijvoorbeeld Flavius Julius de bijnaam krijgt The Mighty (dus Flavius The Mighty) moet je gewoon "Flavius Julius" gebruiken voor andere traits of de create_unit of...

-create_unit: Dit is misschien de meest ingewikkelde van allemaal. Hier moeten ook de naam van het character of settlement en de naam van de eenheid tussen aanhalingstekens. De naam van de unit is niet bij allemaal dezelfde zoals in de game. Check daarvoor dit bestand: C:\Program Files\The Creative Assembly\Rome - Total War\Data\export_descr_unit_enums.txt . (Daar staan tussen de verschillende delen van de naam _'s, maar voor de cheat moet het gewoon met spaties.) Na de naam komen het aantal, uitrusting, wapens en experience. Je kan hooguit 5 eenheden tegelijk maken met deze cheat. Wapens en uitrusting kunnen tot 3 gaan, experience tot 9. Dus het gemakkelijkste is ipv 5 3 3 9 te typen, 5 9 9 9 of zelfs 9 9 9 9 te gebruiken. Het zal geen verschil maken. Je zal van het gekozen type 5 eenheden krijgen met: wapens: 3, uitrusting: 3, en experience: 9.
De beste Romeinse eenheden zijn: "roman archer auxillia" , "roman praetorian cohort urban i" , "roman praetorian cavalry" , "roman heavy onager" en (het beste schip: ) "naval decere" .

(Sandrus Castus

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
{RIGHTPAGE_GAMESHOP} Over matige fighters en ijzersterke racers, met Amador en Tom | GamersNET RADIO #375, zaterdag 07 oktober 2017
GN Kalender: Oktober 2017
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie

Meest bekeken cheats