Raiden voice-acteur buiten beeld voor Metal Gear Solid: Rising

Metal Gear Solid: Rising was een grote verrassing op de E3 vorig jaar, omdat de reeks daarmee (weer) multiplatform ging. Er wordt hard gewerkt aan de game, maar de voice-acteur van hoofdpersonage Raiden, Quinton Flynn, is nog op geen enkele manier betrokken bij Rising. Bovendien heeft ontwikkelaar Kojima nog helemaal geen contact met hem opgenomen.

What they hell is going on? That’s exactly what I’d like to know.
Flynn vraagt zich af ‘what the hell is going on’, omdat hij graag wil weten of hij de stem van Raiden gaat doen voor Metal Gear Solid: Rising. Hij staat volledig in het donker, hij heeft geen antwoorden, geen idee en er is geen communicatie geweest, aldus Flynn.
I am completely in the dark. I have no answers. I have no idea. I have not been approached in anyway shape or form. There has been no communication. There’s been no information and I don’t know what’s going on.
De acteur heeft zelf moeite gedaan om achter antwoorden te komen en of hij nog betrokken zal raken bij de ontwikkeling, maar hij heeft geen informatie kunnen krijgen. Website The Gaming Liberty geeft echter aan dat voice-acteurs op het laatste moment opgeroepen kunnen worden, maar Flynn heeft weinig hoop.

Hij ziet zichzelf zo graag Raiden vertolken en Flynn hoopt te horen dat Kojima aan heel veel andere elementen van de game heeft gewerkt, en dat ze nu klaar voor hem zijn. Maar hij verwacht niets.

  1.   
    firro's avatar

    jammerrr 😡

  2.   
    BABI-PANGPANG's avatar

    Samen met Nolan North zijn deze twee mijn favoriete stemacteurs. Een Raiden zonder Flynn is als een Console zonder HD-tv. Got it memoriiiiized? 😉

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    B@S schreef, "Samen met Nolan North zijn deze twee mijn favoriete stemacteurs. Een Raiden zonder Flynn is als een Console zonder HD-tv. Got it memoriiiiized? 😉 "

    Tuurlijk Axel. 😛
    Ik moet zeggen Raiden had een badass stem dus ik hoop zekker dat ie nog word geinformeerd,
    eigenlijk wel slecht dat zelfs hij erachter aan moet om te kijken hoe het zit. Dat noem ik nog eens liefde tonen voor je werk. 8)

  4.   
    firehopper211's avatar

    Zou kunnen dat de ontwikkeling nog verder af moet voor dat ze de stemmen kunnen inspreken.