Cheats

Super Mario Maker - Grappige geheimpjes cheats - Hints en tips voor Wii U

Zoek in alle cheats: Platform:  
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0123...
PLATFORM: Wii U
TOEGEVOEGD DOOR: Lennart van Alem
OP: 28 oktober 2015

Unlock de 8-Bit Mario Amiibo's CRT Vision met een code

De Mario Amiibo ter ere van de dertigste verjaardag van de loodgieter geeft een mega mushroom powerup die enkele dingen op het scherm veranderd, de meest uitspringende daarvan is een ouderwetse filter over je scherm. Er is echter ook een mogelijkheid dit effect te verkrijgen zonder de Amiibo. Wanneer je in een laadscherm voor een level zit (niet alleen Super Mario Bros.-achtige levels), hou A, B, en het pijltje naar beneden ingedrukt op de D-pad. Het effect uitschakelen in simpel. Voer hetzelfde trucje nogmaals uit.

Omzeill de 9 Day Content Lock

Nieuwe spelers kunnen nog niet elk item gebruiken om de bouwen. Nintendo wil spelers zo langzamerhand later wennen aan de game, en geleidelijk aan nieuwe items introduceren. Speel simpelweg vijf minuten in de editor en je krijgt een notificatie dat nieuwe items onderweg zijn!

Interactief titelscherm

Wanneer de titel van de game verschijnt met de speelbare achtergrond, kan je verschillende dingen doen, met hilarische gevolgen!

Druk op"Super" in de titelom een menigte de titel te horen schreeuwen, en zie een aantal Super Stars verschijnen!.
Druk op de "M" in Mario om de M te veranderen in W. Wario waardeert dat en geeft je een Wario-kostuum!
Druk op de "A" in Mario om een regen van vallende sterren te laten verschijnen!.
Druk op de "R" in Mario om de letter op te rekken, en daarmee veel coins te laten valllen.
Druk op de "I" in Mario om een papegaai in te roepen die gebruikt wordt in de Sound Effect editor.
Druk op de "O" in Mario om een Koopa Clown Car op te roepen.
Druk op de "M" in Maker om een Buzzy Beetle Shell te laten vallen. Als het op Mario valt, draagt hij het als helm!
Druk op de "A" in Maker om een countdown te starten. Als de teller op nul komt, vliegt de A de ruimte in.
Druk op de "K" in Maker om een ouderwetse filter te activeren, waarna het titelscherm sepia wordt met retro muziek in de achtergrond.
Druk op de "E" in Maker om een trampoline te laten vallen.
Druk op de "R" in Maker om de R op te rekken, die uiteindelijk een Kuribo's Shoe laat vallen.
Druk ergens op het scherm om een willekeurige vijand te spawnen. Houd ingedrukt en sleep om de magische effecten te zien.


Een throwback naar Mario Paint is teruggekeerd in de vorm van de Fly Swatter game. Op een willekeurig moment tijdens het maken van levels, vliegen er drie vliegen voorbij op het scherm. Sla ze alle drie dood op het gamepad, en een minigame begint. In tegenstelling tot de vorige Fly Swatter minigames, maakt deze gebruik van het touchscreen om vleigen te slaan, en kent een tijdlimiet in plaats van hartjes. Wanneer je de minigame voor de eerste keer voltooit, krijg je Builder Mario.

Hand Anders

Je kan de afbeelding van de hand op je TV-scherm veranderen door simpelweg op de linker of rechter controllerstick te drukken. Afhankelijk van op welke stick je drukt krijg je een linker- of rechterhand. Je kan verschillende huidskleuren, en zelfs dierenpoten kiezen!

Nieuwe dialoogopties

Wanneer je in 10 Mario Challenge of 100 Mario Challenge met een kostuum aan speelt, zal je bij het laatste level een verrassing tegenkomen: de characters reageren namelijk op je uiterlijk! Heb je een Bowser-kostuum aan, dan zal Toad in paniek raken, en Princess Peach zal verbaasd zijn dat Bowser haar van hemzelf redt. Heb je een Toad-kostuum aan, dan zal Toad je Captain noemen.

Lange Mario

Op elk moment dat je een level aan het spelen bent, kan je een lange, smalle Super Mushroom tegenkomen. Deze zal Mario veranderen in een lange, smalle versie van Super Mario, compleet met rare soundeffects en instabiele beentjes.

Mocht je alles Nintendo World Championship Levels gehaald hebben, dan is het mogelijk deze rare Super Mushroom ook zelf te plaatsen!

Unlock de Nintendo World Championship Levels

Wil je alle vier de parcours spelen die gemaakt zijn voor het 2015 Nintendo World Championship? Simpel! Blijf 10 Mario Challenge spelen, totdat je hele Coursebot behalve de laatste rij vol is. Hierna krijg je de vier Championship Courses.I

Shell Helmet In-game

Als je een Shell Helmet vindt, maar het ligt op de grond in Super Mario World of New Suoer Mario Wii-U Theme, dan kan je het simpelweg optillen en bukken, waarna je de helm draagt!

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Mei 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie

Meest bekeken cheats