Cheats

Miitomo Tips & Tricks cheats - Cheat codes voor Mobile

Zoek in alle cheats: Platform:  
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0123...
PLATFORM: Mobile
TOEGEVOEGD DOOR: Peter Bouwman
OP: 06 april 2016

Onlangs is Miitomo verschenen en het was direct een hype. Mensen deelden hun antwoorden op social media en er was veel om te doen. Maar hoe zorg je er eigenlijk voor dat je Mii er goed uitziet? Hoe verdien je eigenlijk Miitomo muntjes? Gametickets? Hieronder geven wij een aantal tips om de game goed te starten.

Hoe verdien je Miitomo Muntjes
Miitomo wordt pas echt leuk als je een paar munten te besteden hebt. Heirmee kun je immers toffe kleding kopen en dat zorgt ervoor dat je Mii goed voor de dag komt. Hoe je aan munten komt? Heel simpel:

- Like de antwoorden van je vrienden
- Voeg vriendjes toe in de game
- Geef zo veel mogelijk antwoorden op vragen uit de game

Hoe krijg je kleding in Miitomo
Er zijn twee manier om aan kleding te komen in Miitomo. Ten eerste kun je kleding kopen door muntjes (zie tip 1) en ten tweede kun je de Minigame spelen. Hiervoor heb je wel gametickets nodig. Hoe verdien je gametickets in Miitomo? Door dagelijkse opdrachten te voltooien. Dit kan zijn het beantwoorden van een aantal vragen, of het toevoegen van een x aantal vrienden. Check het menu en bekijk je opdrachten. Ook helpt het om iedere dag even in te loggen in de game.

Hoe krijg je gametickets in Miitomo
Er zijn nog meer manieren om aan gametickets te komen.

- Verhoog je stijlniveau
Je kunt je stijlniveau verhogen door vaak van kleding te veranderen. Verkleed je regelmatig en koop zo nu en dan een toffe nieuwe outfit en je stijlniveau stijgt al snel.

- Verhoog je vriendschapsniveau
Krijg zoveel mogelijk vriendjes en besteed er ook aandacht aan. Praat dus veel met je vriendjes voor een snelle stijging van het vriendschapsniveau.

Hoe krijg je Nintendopunten?
De Nintendopunten zijn van groot belang voor Miitomo, want daarmee kun je exclusieve ingame items krijgen. Hiervoor dien je daily challenges te doen. Deze kun je gemakkelijk uitvoeren. Beantwoord een aantal vragen per dag, krijg een x aantal vrienden, speel een x aantal keer de minigame. Bekijk de opdrachten in het menu van de game.

Tot zover een aantal tips om goed te beginnen met Miitomo. Je zult er achter komen dat je zeer snel kunt stijgen in niveau en dat je er al heel snel piekfijn uit ziet. Wees lief voor je Mii en je Mii is ook lief voor jou.

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie

Meest bekeken cheats