Top 10: De beste Xbox One-games van het moment column
Xbox One logo

Top 10: De beste Xbox One-games van het moment column

Nu de Xbox One eindelijk gevestigd is op de Nederlande en Belgische markten, is het hoog tijd om wat games voor Microsofts console tegen elkaar op te wegen. Welke Xbox One-games zijn volgens GamersNET de beste titels? Weliswaar lopen de genres uiteen, maar deze games geven je zonder meer de beste waar voor je geld!

Deze lijst is geüpdatet in juli!


10. Ori and the Blind Forest
Ons cijfer: 8.8 (lees de volledige review of check de video review)
In het kort: Een psychedelische game-ervaring die niet alleen als vanouds pittig is, maar ook nog eens wonderschoon en voorzien van een prachtige soundtrack. Als het schattige beestje Ori dien je een stervend, magisch bos te redden door de natuurelementen terug te brengen en monsters te snel en slim af te zijn. Deze indie-esque platformer daagt je uit, maar laat je tegelijkertijd een truffelachtige trip beleven.
Kopen als... je op zoek bent naar een pittige game en/of schilderachtige kunst op je Xbox One.


Onze mening: "Dit geestenkind van Moon Studios en Microsoft is een audiovisuele achtbaanrit die niet alleen leuk speelt met het concept van platformers, maar ook nog eens indrukwekkend is qua sfeer en ambiance. Mocht je op zoek zijn naar een frisse en artistieke game-ervaring, dan raden we Ori and the Blind Forest zeker aan als jouw volgende game, zolang je je frustratie maar in toom kunt houden.”
HOT: Sfeer te over - NOT: Meer verhaal gewenst

Check ook het laatste nieuws, de sfeervolle trailers en de screenshots van Ori and the Blind Forest.


9. Minecraft: Xbox One Edition
Ons cijfer: 8.0 (lees de review van de Xbox One-port voor Minecraft)
In het kort: De indie-klassieker van Mojang, maar dan op je Xbox One. Spelers kunnen hun save-game van de Xbox 360 importeren en ervaren dat deze versie een stuk grotere werelden kent. Daarnaast kun je met meerdere controllers of het Xbox Live netwerk gemakkelijk je blokvormige genot met je vrienden delen.
Kopen als... je het principe van Minecraft begrijpt en deze ook vanaf de bank wilt beleven.


Onze mening: "De Xbox One Edition van Minecraft is een bijzonder vanzelfsprekende port geworden. Naast de toevoeging van een aantal kleine features en gratis downloadable content doet de game niet enorm veel nieuws ten opzichte van zijn voorganger, laat staan de oorspronkelijke stamvader op de pc. Dat wil overigens niet zeggen dat de port niet geslaagd is, in tegendeel juist: Minecraft speelt heerlijk weg op de Xbox One. Grotere werelden, meer gameplay en haast geen laadtijden: dit is zonder twijfel een prima port van de indie-hit.”
HOT: Laadtijden miniem - NOT: Doet vrijwel niks nieuws

Check ook het nieuws en de screenshots van de Xbox One Edition van Minecraft.


8. Sunset Overdrive
Ons cijfer: 8.5 (lees de Sunset Overdrive review en bekijk de bijbehorende videoreview)
In het kort: Als Sunset City valt door de lancering van een viraal muterend energiedrankje, is het aan jou om de stad te helpen van de ondergang. In stijl. Sunset Overdrive is een shooter die de speler vraagt compleet uit zijn dak te gaan. Bizarre outfits, je als Tony Hawk voortbewegen, een humoristisch verhaal en wapens die nergens meer op slaan. Explosies en adrenaline te over: Sunset Overdrive is een shooter als geen ander.
Kopen als... je op zoek bent naar iets ‘anders dan anders’, maar wel een beetje bombastisch.


Onze mening: "Sunset Overdrive combineert stijlvolle, snelle actie met meta-humor en uren over-the-top plezier, en dat alles speelt gewoon heerlijk weg. Het verhaal en sommige missies mogen dan misschien van korte duur zijn, maar het barst van de lach-momenten en mogelijkheden om te ervaren hoe leuk de actie in Sunset Overdrive kan zijn. Lekker tekeer gaan met een handvol absurde wapens, terwijl je in stijl door heel de stad raast of juist complexe vallen zet voor mutanten: het kan allemaal een glimlach op je gezicht toveren.”
HOT: Tony Hawk + Explosies - NOT: Véél te kort

Check ook het meest recente nieuws, de screenshots en de trailers van Sunset Overdrive.


7. Destiny
Ons cijfer: 9.0 (lees de Destiny review en bekijk onze videoreview)
In het kort: Met de Halo-franchise in de portfolio begon ontwikkelaar Bungie aan Destiny, een zogenaamde ‘shared world shooter’. Spelers nemen de rol aan van een Guardian en bevechten elkaar en een buitenaardse dreiging op Aarde, de Maan, Venus en Mars. Destiny voelt niet bepaald doorsnee aan, maar meer als shooter met vleugjes MMORPG en een hoge verslavingsfactor.
Kopen als... je urenlang met je vrienden co-op wil schieten in een online wereld.


Onze mening: "Even snel level 20 bereiken kan iedereen, maar Destiny biedt zoveel meer. Sfeer, vlotte gameplay, pittige missies en een toekomst vol nieuwe (end game)-content. Perfect is het geheel zeker niet, maar een topcijfer is absoluut verdiend. Bungie maakt de verwachtingen waar en heeft een prachtige groeibriljant in handen. Het lot is Destiny gunstig gezind. Dit is het begin van een mooie toekomst.”
HOT: Heerlijke gameplay - NOT: Missies voelen soms repetitief

Check ook het laatste nieuws, de screenshots en de trailers van Destiny.


6. Halo: The Master Chief Collection
Ons cijfer: 9.0 (lees de review en bekijk de videoreview van de Master Chief Collection)
In het kort: In de Master Chief Collection zijn de eerste vier volledige Halo-games geretoucheerd en samen gebundeld. De games zijn te genieten in het vernieuwde en originele jasje en de multiplayer kent in totaal meer dan 100 iconische levels uit de eerste vier delen. Daarnaast zijn er tal van nieuwe collectibles, Skulls en andere easter eggs verstopt in de legendarische en herziene levels van de campaigns.
Kopen als... je een poster van de Master Chief boven je bed hebt, of er eentje wil.


Onze mening: "Halo is inmiddels zo oud dat er genoeg gamers zijn die nog nooit een Halo-game hebben gespeeld. De eerste Halo is de reden dat wij vandaag de dag shooters op de console spelen, want daarvoor waren shooters alleen weggelegd voor pc-gamers. The Master Chief Collection geeft je dus een goede reden om dit stukje historie volledig te beleven, zonder dat je je ergert aan enorm verouderde graphics. […] De games zijn niet nieuw, maar als je wilt begrijpen wat wij Halo-fans zo gaaf vinden aan de franchise, of als je het allemaal nog een keer wilt beleven, dan is The Master Chief Collection een absolute must.”
HOT: Een hommage aan Halo - NOT: Geen echte remaster van Halo 3

Check ook het nieuws, de screenshots en de trailers van de Master Chief Collection.


5. Titanfall
Ons cijfer: 8.5 (lees de review en de recensies van DLC-pakketten Expedition en Frontier’s Edge)
In het kort: Titanfall is de creatie van een groep afgestoten werknemers van Infinity Ward, die voorheen aan Call of Duty werkte. De heren vormen nu Respawn Entertainment en brengen razendsnelle shooter-actie met de toevoeging van gigantische mechs genaamd Titans. Spelers hebben van wapens, vaardigheden en Titans om te bemeesteren, waardoor met name de uitgebalanceerde multiplayer een intensieve achtbaanrit kan zijn voor de meeste gamers.
Kopen als... Call of Duty soms toch te sloom en eenzijdig voor je is.


Onze mening: "Respawn Entertainment mag trots zijn, want met Titanfall is het begin van een prachtige franchise neergezet. Ik kan nu al niet wachten op een vervolg dat nog veel uitgebreider gaat worden. Wat we nu hebben gekregen, is een vermakelijk testplatform waarin de plezierfactor zeer hoog ligt. De hoeveelheid content is een kwestie voor sommigen, maar de ervaring is momenteel perfect te noemen.”
HOT: Gameplay en besturing zijn soepel - NOT: Relatief weinig content

Check ook het nieuws, de screenshots en de trailers van Respawns soepele shooter.


4. The Witcher 3: Wild Hunt
Ons cijfer: 9.0 (lees de The Witcher 3 review en bekijk de video review)
In het kort: The Witcher 3: Wild Hunt is een ontzettend uitgebreide role-playing game waarin je als Witcher talloze opdrachten kunt voltooien, imposante monsters onder vuur neemt en uitgroeit tot een gedegen jager in een gevaarlijke wereld. De spelomgeving is daadwerkelijk immens en ontwikkelaar CD Projekt Red haalt behoorlijke grafische resultaten uit je Xbox One. Wekenlang kun je zoet zijn in de wereld van The Witcher 3 en al die tijd kun je genieten van heerlijke new-gen aanzichten in de uitgestrekte wereld.
Kopen als... je honderden uren te verdoen hebt in een gigantische en complexe RPG.


Onze mening: "The Witcher 3: Wild Hunt voldoet ruimschoots aan de verwachtingen. Er is een gigantische spelwereld om te verkennen, tientallen toffe personages om te ontmoeten, geweldige vijanden om mee af te rekenen en een heerlijk vechtsysteem. Daarnaast zorgt het uitgebreide crafting-systeem en de card game Gwent voor nog veel meer diepgang en vermaak. De hoeveelheid fetch quests en technische mankementen vallen wel op, maar zijn slechts een smetje op een verder heerlijke RPG. "
HOT: Diepgaande RPG - NOT: Te veel fetch quests

Check ook al het nieuws, de screenshots en de trailers van The Witcher 3: Wild Hunt.


3. Forza Horizon 2
Ons cijfer: 9.3 (lees de review en bekijk de Forza Horizon 2 video review)
In het kort: Forza Horizon 2 dropt spelers in een prachtig stuk Frans-Italië om daar mee te doen aan een auto-festival. Van modderige races tot nette Showcases en Bucket List-opdrachten in allerhande verschillende auto’s: het kan allemaal. De game pusht autofanaten om lekker veel samen online te spelen in de meer dan tweehonderd uiteenlopende vehikels die de game kent.
Kopen als... je een autofanaat bent die een beetje arcade-gameplay ook kan waarderen.


Onze mening: "Forza Horizon 2 is veelzijdig, kan een groot publiek aanspreken en is schitterend en sfeervol vormgegeven. Door de vele activiteiten en de implementatie van sociale aspecten zoals de Drivatars voelt de wereld levendig aan: het is een speeltuin voor autoliefhebbers om in los te gaan, foto's te maken en records te verbreken. Er zijn genoeg auto's, parcours en collectibles om te overwinnen en te ontdekken en terwijl je daarmee bezig blijft, blijft Horizon 2 telkens weer meer plezier uitstralen. Of het nou een enkele slippende bocht in de regen is, of een heerlijk muziekje terwijl je met hoge snelheid over de heuvels dendert met de first-person view aan: het is gewoon een genot.“
HOT: Vrijheid blijheid - NOT: Veel van hetzelfde

Check ook het nieuws, de screenshots en de trailers van Forza Horizon 2.


2. Batman: Arkham Knight
Ons cijfer: 9.5 (lees de Arkham Knight review en bekijk onze video review)
In het kort: Ontwikkelaar Rocksteady zet met Batman: Arkham Knight een superhelden-meesterwerk op de kaart. Gotham is enorm en in overvloed met visuele pracht en sfeer, de altijd koele Batman dient samen met legio andere grote namen en zijn Batmobiel de dreiging van Scarecrow te stoppen. Als de vleermuisman los je puzzels op, sla je criminelen in elkaar, dans je door de stad in je Batmobiel-tank en red je levens met je pure awesome-heid. Dé ultieme Batman-ervaring, die je als echte geek niet mag missen.
Kopen als... je nu nog steeds ervan droomt een superheld te zijn.


Onze mening: "Meer nog dan zijn voorgangers geeft Arkham Knight je echt het gevoel om Batman te zijn. Het vechten is soepeler, sneller en bruter dan ooit tevoren, je hebt de beschikking over de tofste gadgets en je kunt heel Gotham bezoeken met de Batmobiel. [...] Batman: Arkham Knight is echter zonder twijfel een waardig slotstuk op Rocksteady's geniale Arkham-trilogie en het beste deel uit een fenomenale franchise”
HOT: Uitmuntend vechtsysteem - NOT: Geforceerd Batmobiel

Check ook het laatste nieuws, de trailers en de screenshots van Arkham Knight.


1. Grand Theft Auto V
Ons cijfer: 10 (lees de originele review of check de review en videoreview van de new-gen versie)
In het kort: Met drie verschillende, criminele protagonisten is het de bedoeling om Los Santos onveilig te maken met allerhande louche praktijken. Van complexe bankovervallen bedenken tot aan drugs en wapens smokkelen met een vliegtuig. In GTA 5 kun je het zo gek niet bedenken, alles is mogelijk in de sfeervolle en vrije wereld. In het bijbehorende GTA Online kun je je eigen crimineel creëren en jezelf opwegen tegen online tegenstanders en medespelers. De new-gen versies kennen daarnaast betere graphics dan de oude én een gloednieuwe first-person-modus.
Kopen als... je de kans hebt.


Onze mening: "Rockstar Games heeft een stevig verbeterde versie van GTA 5 gemaakt op de PlayStation 4 en Xbox One. Niet alleen valt de verrassing van de first-person-modus beter uit dan verwacht en zorgt het voor een compleet nieuwe en frisse ervaring, ook zit het op technisch vlak helemaal goed. […] Ook alle extra’s, zoals voertuigen, missies, events, wapens en het overhevelen van je GTA Online-personage, maken zowel offline als online de game completer dan hij al was. Grand Theft Auto V op new-gen is ongekend, levendig en episch als nooit tevoren. Zowel nieuwe spelers als mensen die de game al hebben aangeraakt zullen geroerd worden.
HOT: Ongelooflijk gedetailleerd - NOT: Blijft een full-priced heruitgave

Check ook het meest recente nieuws, de screenshots en de trailers van Grand Theft Auto 5.

Ontbreken er naar jouw smaak nog games in deze Top 10 die geen enkele Xbox One-gamer kan missen in zijn/haar collectie? Laat het ons weten in de reacties!

Tom Kauwenberg

Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Basman01 op woensdag 14 januari, 2015 om 16:21:52 quote

MvdM Maart

659 posts
ben het over het algemeen wel eens met deze lijst
Gepost door fdennis op woensdag 14 januari, 2015 om 16:30:51 quote

GN "Ultima"

1815 posts
Zowel Watch Dogs en Horizon vind ik het cijfer veelste hoog. En dan met name Watch Dogs. Ik vind dat toch de grootste teleurstelling van 2014. De storyline was niet boeiend en binnen 7 uur uit te spelen. De Side missies waren 1 tonig. En de hoofd personage was zo saai. Had liever Valiant Hearts in de top 10 gezien

Horizon 2 was vet maar bood veelste weinig content. En dan bedoel ik het aantal verschillende soorten tracks. Voor de rest kan ik mij wel in deze lijst vinden.

Gepost door Koen op woensdag 14 januari, 2015 om 16:34:06 quote

GN "Ultima"

1909 posts
Watch Dogs boven Shadow of Mordor De durf!
Gepost door Thijs. op woensdag 14 januari, 2015 om 16:45:07 quote

MvdM April

2072 posts
kan er ook een lijst komen van andere consoles/handhelds (:
Gepost door Tom op woensdag 14 januari, 2015 om 16:46:15 quote

Eindredacteur

12748 posts
Koen schreef:
Watch Dogs boven Shadow of Mordor De durf!

Daar zat ik zelf ook een beetje over te peinzen. Naar mijn idee hoort Shadow of Mordor eigenlijk hoger, maar gezien de liefde voor Watch_Dogs die veel bezoekers van GamersNET voelen, heb ik die toch wat hoger gezet.

Maar, interactiviteit boven alles. Als Watch_Dogs volgens jullie lager moet, stoot ik 'm van z'n voetstuk af.

Gepost door D_Dog op woensdag 14 januari, 2015 om 17:04:27 quote

GN "Commander"

1139 posts
Mwah had zelf Far Cry 4 ipv Watch Dogs gedaan.
Gepost door TomkingNL op woensdag 14 januari, 2015 om 17:29:02 quote

n00b

7 posts
Ik had eerder far cry 4 op 10 gezet dan minecraft. Want ik vind dat minecraft echt een spel is voor de pc. Minecraft moet jebij de pc houden en far cry 4 is een heerlijk spel!!
Gepost door DonPulliany op woensdag 14 januari, 2015 om 18:06:16 quote

Pacman

97 posts
Destiny in Top 10 hahahaha neem het dan niet serieus
Gepost door noah81 op woensdag 14 januari, 2015 om 18:40:09 quote

GN "Die Hard"

730 posts
Ik snap echt niet wat destiny in de lijst doet. Verder ist wel ok al vind ik gta echt niet zo bijzonder en speel ik nog steeds bf4 het meest. Kan er geen genoeg van krijgen met 64 players op de console nu
Gepost door FireBallz op woensdag 14 januari, 2015 om 20:07:51 quote

GN "Commander"

1316 posts
ik zou Forza op 1 zetten want dat is ook echt een Xbox-exclusive en GTA V heb je ook gewoon op PS4, maar over het algemeen vind ik het wel oke.
Gepost door hulsie24 op woensdag 14 januari, 2015 om 21:27:27 quote

n00b

1 posts
dragon age???
Gepost door MRvink op woensdag 14 januari, 2015 om 21:40:39 quote

Pacman

64 posts
Ik ben er echt helemaal mee eens
via iPhone
Gepost door Danielle.k op donderdag 15 januari, 2015 om 00:15:25 quote

GN "Commander"

1132 posts
Destiny op 3 haha en niet eens Dragon Age erin, hoop titels die ik leuk vind maar toen ik Destiny in de top 10 zag en niet eens Dragon Age in de top 10 vraag ik me af hoe deze lijst tot stand is gekomen .
Gepost door Bram_M99 op zaterdag 17 januari, 2015 om 12:09:33 quote

GN "Ultima"

1827 posts
Aan de ene kant een beetje jammer dat GTA V op zoveel lijst op nummer 1 staat, vernieuwing is ook leuk. Maar aan de andere kant ben ik het daar zeker wel mee eens. Heerlijke game
via iPhone
Gepost door Tom op zondag 5 juli, 2015 om 18:21:38 quote

Eindredacteur

12748 posts
Heb zojuist de Top 10 geüpdatet, de oude lijst stamde alweer van januari. Wat minder merkwaardige titels zijn eruit, nieuwe erin en de volgorde is enigszins opgeschort. Hoe vinden jullie de Top 10 zo?
Gepost door Verluci op zondag 5 juli, 2015 om 18:38:00 quote

MvdM Juni

1202 posts
Haha arme Xbone, volgens mij is de top 10 iets van 5 procent van het totaal aantal games.
Gepost door DutchGamer-W- op zondag 5 juli, 2015 om 18:38:04 quote

GN "Sickness"

7064 posts
Dead Rising 3 (Ok het is al wat langer uit) maar als het erop aan komt om een console exclusive.
Gepost door Sa. op zondag 5 juli, 2015 om 18:56:15 quote

MvdM September

2270 posts
@Verluci, PS4 is nog erger #Fanboy :p
via iPhone
Gepost door mattioza op zondag 5 juli, 2015 om 19:29:56 quote

GN "Commander"

1210 posts
Quote:
2. Batman: Arkham Knight

Haha Peter zijn inbreng

Gepost door noah81 op zondag 5 juli, 2015 om 20:06:04 quote

GN "Die Hard"

730 posts
ik vind destiny zon waardeloos spel. leuk lijstje maar speel zelf nog veel battlefield 4. 32 x 32 op de console is echt een mooie nieuwe ervaring. neverwinter is ook te gek en gratis! heb hier op de site nog niks over gelezen volgens mij. best jammer
Gepost door H4RDSTYLE op zondag 5 juli, 2015 om 20:39:01 quote

GN "Die Hard"

759 posts
Wat een magere aanbod hebben de ps4 en xbone consoles nog zeg..
Gepost door dav1d op zondag 5 juli, 2015 om 20:39:20 quote

Prince of Persia

173 posts
Ik mis Wolfenstein in deze lijst. Ik vind het briljant hoe ze de game als "oud" kunnen laten aanvoelen. De ietswat slechte AI (heerlijk). Sfeervolle omgevingen, en natuurlijk een mooi verhaal weer.
Gepost door dav1d op zondag 5 juli, 2015 om 20:40:18 quote

Prince of Persia

173 posts
Verluci schreef:
Haha arme Xbone, volgens mij is de top 10 iets van 5 procent van het totaal aantal games.

XBOX 360 had al veel meer games dan de PS3, en de XBOX one heeft ook meer games (en exclusives). Fanboy.

Gepost door dav1d op zondag 5 juli, 2015 om 20:42:37 quote

Prince of Persia

173 posts
Bram_M99 schreef:
Aan de ene kant een beetje jammer dat GTA V op zoveel lijst op nummer 1 staat, vernieuwing is ook leuk. Maar aan de andere kant ben ik het daar zeker wel mee eens. Heerlijke game

Ik vind het ook jammer dat hij erop staat. Maar eigenlijk vind ik het alleen jammer omdat die game zo enorm goed is, dat hij eigenlijk overgeslagen moet worden. Voorbeeldje, als wij met 9 mensen van gamersnet en Messi op doel gaan schieten, slaat het ook nergens op als Messi dan bovenaan in de top 10 staat.

Gepost door Sjouke Hoogland op zondag 5 juli, 2015 om 23:29:33 quote

GN "Die Hard"

757 posts
Toevallig las ik dit artikel deze week nog haha.

Mooi dat Tom er weer even wat tijd in heeft gestoken om de lijst te updaten.

Gepost door GrijzeVos op maandag 6 juli, 2015 om 00:58:05 quote

GN "Die Hard"

515 posts
Geen killer instinct? :S
Gepost door Noice! op maandag 6 juli, 2015 om 07:27:27 quote

GN "Commander"

1105 posts
Van lelijk eendje naar sierlijke zwaan, zo zou ik de ontwikkeling van de One omschrijven. Eerst was het echt het lachertje van de industrie en met een absurde prijsstelling door de verplichte Kinect was je haast gek om een One te kopen, tenzij je niet zonder Halo kon. Maar tegen de tijd dat ze hier launchten was er al veel veranderd en nu ziet de toekomst er geweldig uit: een flink pak aan must own exclusives dat er aan zit te komen, backwards compatibility, maandelijkse updates en de elite controller die ideaal is voor de echte gamer.

Het voelt alsof de Xbox One constant evolueert, alsof Microsoft actief bezig is om de klant het beste te geven, waar ik bij m'n PlayStation het gevoel heb dat ze stil staan. De PlayStation heeft Bloodborne, maar als ik verder kijk zie ik een saai platform dat arrogant achterover leunt en denkt dat 't er al is. De Xbox "leeft" meer. Ik heb gelukkig beide consoles, vooral omdat ik m'n kostbare tijd graag steek in exclusives, maar ik weet zeker dat ik dit jaar weer de meeste uren ga maken op m'n One. Als je me dat 2,5 jaar terug had verteld had ik je uitgelachen! Voor alle mensen die de Xbox One geen kans hebben gegeven: ga eens kijken in de winkel of speel erop bij een vriend en laat je aangenaam verrassen. De oude 360 jongens en meiden beginnen nu al terug te krabbelen nu ze zien dat wij Halo 1 t/m 5 dadelijk tot onze beschikking hebben, ze weten dat Gears, Crackdown en Forza nergens naartoe gaan en ze beseffen dat al huj oude favorieten dadelijk weer gespeeld kunnen worden op hetzelfde apparaat als dat ze nieuwe IP als Scalebound en Re-Core brengt!

Gepost door Sa. op maandag 6 juli, 2015 om 10:01:13 quote

MvdM September

2270 posts
@With a vengeance, klopt helemaal wat je zegt. Zelfs ik (als fanboy :p) had na de initial announcement van de One zoiets van, ja wtf eigenlijk die PS4 is wel stuk aantrekkelijker. Ben uiteindelijk toch voor de One gegaan omdat, zoals jij ook al zei, ik niet zonder Halo kon. Elke dag wordt ik steeds een beetje blijer dat ik die keus heb gemaakt! De One is zo ongelofelijk goed bezig, elke E3 worden we weer weggeblazen door de kracht van MS en de saaiheid van Sony. Deze verhouding vind ik prima tot de volgende generatie. Dan moet (zoals ook in een Column te vinden op GN geloof ik) Sony even flink op z'n ben gaan en snel weer omhoog krabbelen. Zo behouw je die gezonde concurentie en daar hebben wij allemaal profijt van!
via iPhone
Gepost door Tom op maandag 6 juli, 2015 om 12:16:09 quote

Eindredacteur

12748 posts
Door de koppositie van de PlayStation 4 kan Sony het zich veroorloven om rustiger aan te doen. Microsoft daarentegen moet wel druk bezig blijven en goede titels blijven pompen, anders redt de One het nooit meer in deze generatie.

Als gamer merk je toch dat men goed werkt aan het verbeteren van het apparaat en de games. Hopelijk pakt Microsoft dan ook goed uit op Gamescom 2015 met een dik aantal aanstaande toppers. Quantum Break moet sowieso gaan knallen.

Gepost door Verluci op maandag 6 juli, 2015 om 12:39:18 quote

MvdM Juni

1202 posts
sdfl schreef:
@Verluci, PS4 is nog erger #Fanboy :p
dav1d schreef:
XBOX 360 had al veel meer games dan de PS3, en de XBOX one heeft ook meer games (en exclusives). Fanboy.

Hahahaha ik een playstation fanboy. Wat een grap. Raad nog eens jongens

Even voor de duidelijkheid though, als ik me niet vergis is het grotere aantal xbox games (360 en 1) vooral door het aantal indies. Dan hebben we het hier niet over AAA games.

Gepost door Sa. op maandag 6 juli, 2015 om 15:00:58 quote

MvdM September

2270 posts
@verluci, ik bedoelde meer dat ik een fanboy ben haha, niets kan tippen aan aantal PC games
via iPhone
Gepost door AllardK op maandag 6 juli, 2015 om 17:11:50 quote

Sonic

253 posts
Toen ik aan het scrollen was dacht ik al: Huh waar is Grand Theft Auto?
via iPhone
Gepost door gamerfriend01 op maandag 6 juli, 2015 om 18:25:25 quote

GN "Commander"

1150 posts
Wat is het verschil tussen Forza motorsport en Forza horizon? Welke zouden jullie kopen?
Gepost door segin op maandag 6 juli, 2015 om 19:05:15 quote

Prince of Persia

179 posts
gamerfriend01 schreef:
Wat is het verschil tussen Forza motorsport en Forza horizon? Welke zouden jullie kopen?
Forza Motorsport is racen op gesloten circuits. Dus je rijdt een ronde en keert dan terug naar het menu om zo de volgende race weer in te gaan. Forza Horizon heeft een open wereld, dus je blijft constant in je auto, rijdt een groot gebied door waarin verschillende races verspreid zitten. Het is allemaal net wat relaxter, maar het is uiteraard maar net waar je zelf de voorkeur aan geeft.

Wil je racen op circuits, wacht op het aankomende Forza Motorsport 6. Lijkt racen afgewisseld met wat rustig touren door een open wereld je wat? Ga dan voor Forza Horizon 2.

Als je nog vragen hebt, stel ze gerust

Gepost door gamerfriend01 op maandag 6 juli, 2015 om 19:16:17 quote

GN "Commander"

1150 posts
Dankjewel voor je antwoord, heb nog een vraagje welke Xbox one game zou jij zeker kopen? Zou binnenkort mijn collectie nog willen uitbreiden en hoor graag wat voorstellen.
Gepost door gamerfriend01 op maandag 6 juli, 2015 om 19:20:41 quote

GN "Commander"

1150 posts
Misschien toch nog een tweede vraagje die wel niet bij dit bericht hoort maar ik weet niet waar ik het moet vragen. Ben nieuw op deze site. Welke headset zou ik het best kopen, ik moet beschamend zeggen dat ik tot nu toe alleen de headset heb gebruikt die bij de Xbox one in de doos zit. Maar weten jullie een degelijke headset die niet te duur is.
Gepost door Ippon99 op maandag 6 juli, 2015 om 19:41:04 quote

Prince of Persia

170 posts
ik mis watch fogs en far cry. misschien is een top 20 leuk. watch dogs vond ik gewoon een leuke game dus ga maar haten . wel leuk dat batman er in staat!
Gepost door Tom op maandag 6 juli, 2015 om 19:49:54 quote

Eindredacteur

12748 posts
Qua headsets. de Turtle Beach Ear Force XL1 zou een koopje moeten zijn als koptelefoon voor je Xbox One. En de lijst met games vertolkt al een beetje welke game je op Xbox One zou moeten kopen. Deze games bieden veel (unieke) gameplay en zijn in hun genre's regelrechte toppers.

Wat betreft Watch_Dogs, die stond voorheen nog wel in de Top 10. Door de aanwezigheid van andere grote toppers en een tegenbeweging voor die game in de lijst, is deze uiteindelijk uit de lijst gevallen. Het is een hele degelijke game, maar Watch_Dogs viel niet bij iedereen even goed.

Gepost door gamerfriend01 op maandag 6 juli, 2015 om 20:26:15 quote

GN "Commander"

1150 posts
Volgens de site van Game Mania(betrouwbaar?) is de Turtle Beach Ear Force XL1 alleen voor de Xbox 360. Klopt dit of niet?
Gepost door gamerfriend01 op maandag 6 juli, 2015 om 20:36:09 quote

GN "Commander"

1150 posts
Sorry voor de vragen heb al op de officiële Turtle Beach site gevonden dat deze headset bruikbaar is met Xbox one. Toch dankjewel voor de hulp.
Gepost door Noice! op maandag 6 juli, 2015 om 20:43:23 quote

GN "Commander"

1105 posts
Ik gebruik de Turtle Beach X500 stealth voor m'n One en ben er zeer tevreden mee. Was destijds een keer €160 of €170 op Amazon en is ideaal: geen draad, goed geluid en verrassend fijne earcups.
Ga naar pagina: 1
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie

Game details

Xbox One column
Advertentie