Sea of Thieves gamenieuws

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 17 januari 2017 om 13:45:49

Rare kondigt nieuwe testronde voor Sea of Thieves aan

Op Twitter en middels een Insider-mail aangekondigd: er volgt een nieuwe ronde voor de Sea of Thieves 'Technical Alpha'. Eind vorig jaar werden al een duizendtal gamers toegelaten om de prille ontwikkelfase van het spel te ontdekken, binnenkort mogen er weer vijfduizend andere enthousiaste spelers in.


De nieuwe ronde van de Technical Alpha loopt dit weekend op Xbox One. Om kans te maken op toegang tot deze technische tests, is het wel zaak dat je je opgeeft als een zogenaamde Sea of Thieves Insider. Van al die geÔnteresseerden krijgen uiteindelijk vijfduizend spelers te horen dat ze welkom zijn tijdens de tests van aankomend weekend.

Meer weten over deze kleurrijke piratensimulator van Rare? Check onze verse Sea of Thieves preview van vorige week.

» Reacties [7]

Auteur: Tom Kauwenberg op woensdag 11 januari 2017 om 00:20:09

Sea of Thieves | Fast Forward 2017Al langer in het vizier van ons kanon: Sea of Thieves. Deze sfeervolle piratensimulator wist onze zeerover Tom al te beamen op E3 en Gamescom, maar hoe is de stand van zaken nu voor Rare's ambitieuze project?

Lees de preview.

» Reacties [5]

Auteur: Tom Kauwenberg op vrijdag 9 december 2016 om 01:22:38

Technische alpha van Sea of Thieves begint volgende week voor Insiders

We mochten ons eerder al opgeven voor het Sea of Thieves Insider-programma, en nu is het aan Rare om te graaien uit de poule vol potentiŽle piraten. Een gelukkig gesteld duizendtal van deze Insiders krijgt aanstaande 16 december toegang tot een vroege technische alpha-fase van Sea of Thieves.


Deze proefperiode voor de nog te verschijnen game, laat spelers voor het eerst kennismaken met een nieuwe kernmechaniek binnen het spel. Voorheen is al gebleken dat het varen en beschieten van schepen aardig werkt − zoals ook bleek uit onze Sea of Thieves hands-on preview − maar nu is het tijd om verder te gaan met een ander aspect: het oprakelen van goud.

Edel metaal vinden blijkt lastiger dan verwacht, aangezien de testdummy's voor deze rit het goud zelf eerst zullen moeten vinden. Het eiland, maar ook de precieze plek. Vervolgens volgt het opgraven, meezeulen en verdedigen van de iconische kist, waarbij je uiteraard overvallen kan worden door andere online spelers. Hiervoor zijn twee nieuwe wapens ťn een unieke nieuwe manier van sterven aan de game toegevoegd.


De aankomende testversie van Rare's nieuwe piratensimulator is exclusief en bijzonder kortstondig, aangezien deze hele 'Update 0.1.0' maar tot 18 december zal draaien. Gedurende die twee dagen is het aan de ingezeten Insiders om Rare te vertellen wat wel en niet werkt aan de game. In het officiŽle aankondigingsbericht pleit men dan ook om heldere feedback, opdat de game daar enkel beter van kan worden.

Denk jij straks in de 'technical alpha' meegenomen te worden, of zou je dat graag hebben? Wij zijn benieuwd of wij op wat GamersNET-afgezanten kunnen rekenen in deze nog erg onbekende, gloednieuwe wereld...

» Reacties [0]

Auteur: Tom Kauwenberg op donderdag 25 augustus 2016 om 10:31:52

Sea of Thieves - Je natste droom | PreviewDe ultieme piratensimulator, dat is wat Sea of Thieves probeert te zijn. Samen met andere zeelieden een kleurrijke wereld betreden, vol avontuur. Een geinig concept, maar hoe gaat Rare het verwezenlijken?

Lees de preview.

» Reacties [9]

Auteur: Tom Kauwenberg op maandag 4 juli 2016 om 20:33:43

Zeewaardige Sea of Thieves trailermuziek nu in zijn geheel te beluisteren

Bron: YouTube
Een beetje piraat kan warm worden voor Rare's nieuwe project, zoals beargumenteerd werd in onze Sea of Thieves preview van afgelopen E3. Op de grote beurs werden maar liefst twee uitgebreide trailers van de zeewaardige game uitgerold, waarvan eentje voorzien was van een wel erg fraai stukje soundtrack. De officiŽle Sea of Thieves E3 Cinematic Trailer werd namelijk bijgestaan door het wel erg pakkende "We Shall Sail Together", wat nu ook in zijn geheel te beluisteren is:


Het volledige nummer is een compositie van Robin Beanland, met zeewaterzoute teksten van Chris Allcock, ingezongen door Anna Hon. Het is een van de vele, unieke nummers die speciaal voor Sea of Thieves opgenomen al worden. Hoogstwaarschijnlijk zullen de liederen ook te horen zijn in de in-game tavernes. In ieder geval, dat hopen we, aangezien een nummer als deze heel wat piraten tot verbroedering zou kunnen zetten.

» Reacties [2]

Auteur: Tom Kauwenberg op vrijdag 17 juni 2016 om 02:06:47

Nieuwe preview: Sea of ThievesRare is terug van weggeweest, en wel hoe. De legendarische Britse studio maakt jongensdromen waar met Sea of Thieves, een komische piratensimulator. Veel 'booty' dus, maar hoeveel 'body' heeft het? Tom zeilde eropuit...

Lees de preview.

» Reacties [7]

Auteur: Leon Stougie op donderdag 16 juni 2016 om 12:56:21

Sea of Thieves verschijnt begin 2017

Aaron Greenberg, hoofd Xbox Games Marketing, heeft in een gesprek met de heren van YouTube-kanaal Kinda Funny iets meer duidelijkheid gegeven over de releasedatum van Sea of Thieves. Hoewel de nieuwe game van Rare oorspronkelijk in 2016 zou moeten verschijnen, is de release van het piratenspel toch nog wat verder weg.

Greenberg laat namelijk weten dat Sea of Thieves in dezelfde tijdsperiode zal verschijnen als Halo Wars 2, die op 21 februari verschijnt. Een precieze releasedatum ontbreekt dus nog wel, maar we kunnen concluderen dat Sea of Thieves nu gepland staat voor een release begin 2017:

Not far after that we get things like Halo Wars 2 in February and then we just keep kind of cranking as we go through. Sea of Thieves is coming out in that window, Scalebound, a lot more titles.

Sea of Thieves verschijnt voor zowel Xbox One als Windows 10.

» Reacties [2]

Auteur: Tom Kauwenberg op zaterdag 12 maart 2016 om 13:13:54

Als eerste Sea of Thieves spelen? Dat moet je verdienen

Sinds de aankondiging van Sea of Thieves is het enigszins stil geweest rondom de nieuwe piratengame van Rare, maar dat era komt nu met een kanonsknal ten einde. Het ontwikkelteam van Rare heeft namelijk bekend gemaakt dat enthousiaste gamers binnenkort als allereerste al aan de slag mogen met de kleurrijke titel, alleen moeten ze die eer wel weten te verdienen.

Door een foto of video door te sturen naar de Sea of Thieves Twitter of Facebook geef je jezelf direct op voor vroege toegang tot Rare's nieuwe IP. Des te groter je inzet om het een piratenfestijn te maken, des te meer kans je maakt om straks al eerste tekeer te kunnen in de game, volledig verzorgd op het hoofdkantoor van de Engelse developer. Ter gemak leggen de dames en heren van Rare in onderstaande video op hilarische wijze uit hoe je precies mee kan doen.


Tot en met 26 april kunnen gamers hun piratenenthousiasme tonen en daarmee kans maken in de 'Play It First Contest' van Sea of Thieves. Wij van GamersNET zijn al lootjes aan het trekken: ťťn van ons zal toch een been moeten verliezen om onze inzending een beetje geloofwaardig te maken.

» Reacties [4]

Auteur: Koen van Susteren op maandag 15 juni 2015 om 20:00:13

Speel piraat met je vrienden in Sea of Thieves

Heb je altijd al eens virtueel piraat willen spelen met je vrienden? Die mogelijkheid lijkt zeer dichtbij, want op de Xbox-persconferentie is de multiplayergame Sea of Thieves aangekondigd. In de eerste trailer was onder andere te zien dat je samen met je andere spelers een boot kunt besturen.

Sea of Thieves is het nieuwe project van ontwikkelaar Rare. Over een mogelijke releasedatum is nog niets bekend. Heb jij al zin om samen met je vrienden op zoek te gaan naar verborgen schatten?

» Reacties [0]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
Daniel en Peter hebben lol | GamersNET RADIO #347, zaterdag 21 januari 2017
Bestel nu het nieuwe GN Clubblad-kwartaal
Fast Forwards 2017: Overzicht van alle games
GN Kalender: Januari 2017
Nintendo deelname | GamersNET Game Awards
PlayStation deelname | GamersNET Game Awards
Xbox deelname | GamersNET Game Awards
PC deelname | GamersNET Game Awards
Steun je vrienden van GamersNET
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie