Serious Sam 3: BFE gamenieuws

Auteur: Tom Kauwenberg op dinsdag 18 december 2012 om 16:03:23

Serious Sam 3: BFE en DLC deze kerst in de uitverkoop op Xbox LIVE

Goed nieuws voor de fans van Serious Sam: deze kerstperiode zullen zowel het downloadbare Serious Sam 3: BFE als diens uitbreiding 'Jewel of the Nile' voor de helft van de prijs verkocht worden op de Xbox LIVE Marketplace. Xbox LIVE Gold abbonnees halen de twee aanbiedingen binnen voor 600 Microsoft Points per stuk, waar beide titels de rest van het jaar nog 1200 Microsoft Points kostten.

Om alvast in de gezellige kerststemming te komen: deze vrolijke en bloederige screenshots van Serious Sam 3: BFE!

Bekijk de screenshots.

» Reacties [2]

Auteur: Julian Schürgers op vrijdag 12 oktober 2012 om 01:38:47

Serious Sam 3 verschijnt volgende week op Xbox LIVE

Het Xbox LIVE Arcade-spel Serious Sam 3: BFE zal 17 oktober verschijnen op de Xbox LIVE Marketplace. Volgens Davor Hunski van Croteteam vroegen fans al tijden om de Xbox-versie van Serious Sam 3. Het spel gaat 1200 Microsoft Points kosten, omgerekend zo'n 16 euro.

Het spel bevat een singleplayer die zowel split-screen als online coöperatief te spelen zal zijn. Met de singleplayer zul je overigens iets langer bezig zijn dan normaal, want de uitbreiding Jewel of the Nile krijg je er gewoon gratis bij, net zoals alle modi voor de multiplayer.

» Reacties [1]

Auteur: Marin Juresic op zaterdag 1 oktober 2011 om 13:08:07

Serious Sam 3 uitgesteld naar november

Bron: VG247
Serious Sam 3: BFE zal vanaf volgende maand niet in de winkels liggen, dat laat ontwikkelaar Croteam weten op het officiële forum van de game. Een gesloten bèta en verschillende interne tests hebben de studio ertoe doen beslissen een extra maand ontwikkeltijd te benutten.

Aanvankelijk stond het spel gepland voor een release op 18 oktober, maar Croteam vond het noodzakelijk extra tijd te gebruiken om bugs weg te halen, het spel verder te optimaliseren en de gameplay beter te stroomlijnen. Wanneer het derde deel in de Serious Sam-franchise nu precies verschijnt, is nog niet specifiek bekendgemaakt. Het enige wat naar buiten is gebracht door de ontwikkelaar is dat het spel medio november beschikbaar wordt gesteld.

» Reacties [6]

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Januari 2018
Win de Thrustmaster T.Flight Hotas 4 Flight Stick! | Prijsvraag
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie