GamersNET Gear - AKRacing Arctica Gaming Chair

GamersNET Gear - AKRacing Arctica Gaming Chair

Dinsdag, 18 april 2017 - gn video (06:14 minuten) - Gepost door: Akeo Kuipers
Speelt de video niet goed af? Klik dan hier om deze video te bekijken in SD kwaliteit.
Downloaden kan ook: In 480p, 720p, 1080p MP4 formaat
GamersNET Gear - AKRacing Arctica Gaming Chair
Na het reviewen van een game-stoelen als de Speedlink Regger of 'gaming desks' als de Arozzi Arena gaat GamersNET wederom een stapje verder. Van AKRacing is de Arctica een nieuwer en interessant model. Tegen de richtprijs van 349,99 euro ontvang je AKRacings eerste witte 'gaming chair', die naast een luxe zit ook wat stijl met zich meebrengt.

Hoe zit de AKRacing Arctica en hoe integer is deze ferme gaming bureaustoel? Peter testte de zetel en bespreekt zijn ervaringen met Tom in een nieuwe GamersNET Gear...

Game info:
Uitgever: GamersNET
Ontwikkelaar: GamersNET

GamersNET Gear

MSI GE63 Raider RGB 8RE (14:35)

GamersNET Gear

ASUS ROG Gladius II (09:44)

GamersNET Gear

(Win de) Speedlink Maxter Stereo (08:14)
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door CHILLOZZ op dinsdag 18 april, 2017 om 14:20:34 quote

GN "Commander"

1409 posts
HEY daar zitten GEEN lampjes op.. Wat een poep ding

Wahahahah Kappa

Nee, Mooie stoel hoor, Al had ik liever zelf een ander kleuren schema mooier gevonden, Maar daar zijn dan dus de andere modellen voor..

@peet @tom En evt andere redactie leden, En/of ook voor bezoekers.

Wat zou je zelf kopen als je een eindeloos budget hebt en je de BESTE stoel wilt hebben....???

Koop je dan zo'n racing stoel of een echte goede bureaustoel die wellicht meer comfort bied..? Dat zou ik wel eens willen weten

Gepost door Tom op dinsdag 18 april, 2017 om 17:54:02 quote

Eindredacteur

12898 posts
Ligt eraan. Als ik eindeloos budget had, zou ik op zoek gaan naar een echt uniek én comfortabel stoeltje. Denk eerlijk gezegd dat het dan iets compleet anders wordt, hoogstwaarschijnlijk niet zo'n race-design. Maar voor hetzelfde geldt, is het zo'n bizarre (lederen) unit van Noblechairs.
Gepost door ShinySimon op dinsdag 18 april, 2017 om 19:41:37 quote

Pong

41 posts
Als ik nou het geld had om hem te kopen had ik het wel gekocht maar helaas is het niet zo een feest XD. Maar alsnog wel een erg mooi stoeltje
Gepost door Mattiees op dinsdag 18 april, 2017 om 20:23:44 quote

Duke Nukem

457 posts
het zal waarschijnlijk prima zitten maar ben zelf niet echt een voorstander van die racing chairs. Leuk als je in een rally auto zit maar niet echt achter je pc. Helaas moet ik ook me schuldig maken aan een 100 euro leenbakkerachtig stoelje die ik nu heb staan dus daar moet ook nog eens vervanging voor komen
Gepost door JaslanNL op woensdag 19 april, 2017 om 00:32:41 quote

Sub Zero

336 posts
Zo hé, het heeft even geduurd sinds die unboxing :') genoeg fap sessies kunnen houden om hem goed te testen. Maar zonder gein, 't is een strakke zetel! Zou hem zelf niet snel thuis neerzetten, meer vanwege de snel zichtbare vlekken en het niet passen bij de rest van 't interieur, maar ik dig hem wel! Er zit wel een aardige prijs aan, denk dat ik dan toch voor een concurrent ga die net iets meer bied voor ongeveer dezelfde prijs. Ik vind het race model bij stoelen erg vet, maar of het voor jaren lang zitten het meest ideaal is..

@Chillozz. Eindeloos budget of niet, ik zou voor een stoel gaan die functioneel en ergonomisch is, maar er ook mooi uit ziet. Zoiets voor in de woonkamer, super relax. Maar eerder zoiets voor de lange uurtjes achter de PC, al is dit wel iets minder mooi.

Gepost door mheiden21 op woensdag 19 april, 2017 om 10:56:34 quote

GN "Commander"

1089 posts
Kan het kleurenschema wel waarderen, maar wit blijft nooit wit en om nou elke keer je bureaustoel te moeten boenen zie ik niet zitten. Jammer van die beperktheid in kleurenschemas.
Ga naar pagina: 1
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie