GamersNET Gear - Arozzi Arena Gaming Desk

GamersNET Gear - Arozzi Arena Gaming Desk

Dinsdag, 14 februari 2017 - gn video (07:51 minuten) - Gepost door: Tom Kauwenberg
Speelt de video niet goed af? Klik dan hier om deze video te bekijken in SD kwaliteit.
Downloaden kan ook: In 480p, 720p, 1080p MP4 formaat
GamersNET Gear - Arozzi Arena Gaming Desk
Met een uitgebreide Arozzi Arena review achter de rug, is het nu aan Tom om het 'gaming desk' ook te bespreken in GamersNET Gear. Onze eindbaas Peter schuift aan voor een vlotte bespreking van het bureau, met natuurlijk als hamvraag: wat heb je eraan als gamer?

Benieuwd naar meer game-meubels ter review? Check onze GamersNET Gear van de Speedlink Regger game-stoel of geef ons door wat voor producten je graag nog langs ziet komen in onze wekelijkse tech-show!

Game info:
Uitgever: GamersNET
Ontwikkelaar: GamersNET

GamersNET Gear

Razer Cynosa Chroma (09:13)

GamersNET Gear

MSI Optix MPG27CQ (12:55)

GamersNET Gear

Razer Nommo Chroma (07:03)
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Thijs. op dinsdag 14 februari, 2017 om 09:22:25 quote

MvdM April

2072 posts
Ik ben pas verhuisd en ben heel lang opzoek geweest naar een bureau. Uiteindelijk heb ik gewoon een office desk gekocht. Ik ben hier erg tevreden mee. Als ik heel eerlijk ben maak ik me zelf een beetje zorgen over de Arozzi Arena Gaming Desk. Het blad bestaat uit 3 delen? Dus ik een flinke rage bui heb je kans dat je met een goeie smak op je bureau je blad in stukken valt of zie ik dat verkeerd. De kabelmanagement vind ik wel heel erg nice om te zien. Vind het persoonlijk beter dan de gaten die ik heb in mijn office desk. De prijs klasse is goed te doen. Tevens vraag ik me af of je de muismat kan nabestellen want zo'n ding wordt toch kaal naar een x aantal maanden/jaar.

Het lijkt me een degelijk product maar ik hou het toch liever bij een office desk

Gepost door CHILLOZZ op dinsdag 14 februari, 2017 om 10:12:20 quote

GN "Commander"

1330 posts
lekker vroeg de gamersnet gear deze week. Dit blijft toch wel het vetste item op GN [Voor mij althans]

Ziet er sick uit die tafel, Al vind ik die rode rand dan weer zonde. Had ik zelf liever zwart gezien... Maar hey gamer...... he en waar gamer voor staat is veelal de kleur rood/zwart. Dat zal dan ook vast wel meteen de reden zijn waarom ik razer een vet merk vind. groen en zwart.. is eens wat anders dan de standaard rood met zwart. En groen is persoonlijk sws mijn favo kleur. [Moet dan wel de mooie groen zijn]

Ik had het persoonlijk wel gaaf gevonden als die tafel ook zo'n functie had dat je er staand ook achter kunt werken. Dus met zo'n lift mechaniek. Alleen zal de prijs dan waarschijnlijk ook verdubbelen of zelfs ver 3 dubbelen.

Kwa houding zou zo'n tafel met die lift functie wel ideaal zijn. Nu is inmiddels wel bewezen dat staan [Dus langdurig stil staan] nog slechter is dan zitten. Maar de kunst is dan ook ok dit af te wisselen. ipv uren te zitten op zn tijd ff te staan, En dat maakt zo'n tafel dan wel uniek.]

Gepost door Tom op dinsdag 14 februari, 2017 om 10:37:25 quote

Eindredacteur

12748 posts
@Thijs: Die drie delen zitten niet echt 'los' meer. Ze schuiven met houten pinnen in elkaar, en worden door het onderstel aardig strak vastgezet. Heb er zelf niet op lopen rammen, maar het geheel voelt vrij stevig aan. Die drie platen zijn niet meer los te krijgen in ieder geval.

@Chillozz: Thanks man! En ja, ik probeer Gear over het algemeen vrij vroeg klaar te hebben staan. Wat betreft de 'lift': je kunt het bureau wel in hoogte verstellen, maar zoals in de review is, is dat eigenlijk vooral onpraktisch gehannes.

Dat rode lijntje vind ik persoonlijk wel weer lekker subtiel. Zwart was inderdaad cleaner geweest, maar gek genoeg gaat dat ene randje niet heel snel vloeken, ook niet in mijn voornamelijk blauw geaccentueerde set-up.

Gepost door PaNNa op dinsdag 14 februari, 2017 om 12:16:20 quote

The Hunter

6663 posts
Ik speel al jaren op een iets te krappe tafel, maar ik vind het okť zo. Heeft nadelen , maar ook zijn voordelen. Zo kan ik geen bergen rommel vergaren op mijn tafel anders heb ik geen plaats meer om m'n muis rond te zwieren. Heb wel eens aan een deftige Desk gezeten van een kameraad, maar om eerlijk te zijn zie ik geen reden om mijn oude tafel op stort te gooien voor een Desk. Zou ik ťťn aanschaffen als hij versleten moest zijn? Ik denk het niet, dan zou ik eerder gaan voor een mooie bureau waar je nog wat administratie kan in sorteren of andere belangrijke zaken. Maaaaaaar, ik vind zo'n setup niet mis
Gepost door AtomicDogg op dinsdag 14 februari, 2017 om 13:19:16 quote

Sub Zero

326 posts
Lijkt me een vet ding, zijn er ook kleinere maten van?
Gepost door Tom op dinsdag 14 februari, 2017 om 14:04:14 quote

Eindredacteur

12748 posts
Geen andere maten, enkel in anders geaccentueerde uitgaven. Check bijvoorbeeld de officiŽle webshop voor de vijf verschillende uitvoeringen.
Gepost door tranceguy op dinsdag 14 februari, 2017 om 20:27:22 quote

Sub Zero

339 posts
En wat is de prijs dan? Want dat wordt niet genoemd en zo kan ik moeilijk beoordelen natuurlijk of het de prijs waard is als de prijs niet eens wordt genoemd...
Gepost door Tom op dinsdag 14 februari, 2017 om 21:33:10 quote

Eindredacteur

12748 posts
@tranceguy: Vanaf 1:50 hebben we het over de prijzen van game-producten en op 2:01 drop ik ook het richtbedrag van 300 euro voor het desk. Ook staat deze prijs vermeld op de bovenstaande link naar de webshop en uiteraard de uitgeschreven review van de Arozzi Arena.
Gepost door mheiden21 op donderdag 16 februari, 2017 om 15:10:27 quote

GN "Commander"

1080 posts
Mooi bureau, maar voor 300 euro heb je een hoop keuzes. Buiten kabel management is het bureau wel erg simplistisch.
Ga naar pagina: 1
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
Razer lanceert eigen online game-winkel; win meteen een tientje tegoed! | Prijsvraag
GN Kalender: April 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie