GamersNET Gear - Razer Basilisk

GamersNET Gear - Razer Basilisk

Dinsdag, 05 december 2017 - gn video (06:43 minuten) - Gepost door: Niels Decker
Speelt de video niet goed af? Klik dan hier om deze video te bekijken in SD kwaliteit.
Downloaden kan ook: In 480p, 720p, 1080p MP4 formaat
GamersNET Gear - Razer Basilisk
Onze Tom liet al van zich horen in de Razer Basilisk review, maar vertelt nu ook over Razers nieuwste FPS-muis in GamersNET Gear. Kan de Basilisk voor nog geen zeventig euro zich wel weren tegen de competitie? Je hoort het in ons wekelijkste tech-format...

Game info:
Uitgever: GamersNET
Ontwikkelaar: GamersNET

GamersNET Gear

NETGEAR Nighthawk X4S AC2200 Tri-Band WiFi Range Extender (09:06)

GamersNET Gear

Razer Huntsman Elite (07:10)

GamersNET Gear

Cooler Master CK550 (05:45)
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door iDraxo op dinsdag 5 december, 2017 om 17:12:26 quote

GN "Die Hard"

622 posts
Erg mooi ding ik wil hem legit halen
Gepost door CHILLOZZ op dinsdag 5 december, 2017 om 17:56:05 quote

GN "Commander"

1440 posts
legit.. ik had ooit een logitech muisje [en das al jaren geleden] Dat ding had een knopje bij het scrolwiel daar kun je dan ook het scrolwieltje mee locken/unlocken.. unlocked was t net zoals tom al mooi zei. een fidget spinner. en locked dan hoorde en voelde je hem stapjes/klikjes maken...

Ja dat waren dan 2 stappen.. dus niet zo perfectionistisch als bij deze razer..maar dat systeem is/was er dus wel al iig dmv een knoppie... volgens mij heb ik dat ding nog ergens in een kast liggen... Maar ik gebruik nooit muisjes.. touchpad laptop helemaal aan gewend geraakt.

Gepost door mheiden21 op dinsdag 5 december, 2017 om 19:10:49 quote

GN "Commander"

1093 posts
Gebruik zelf nu de Razer Lancehead T.E. (bekabelde versie) maar die heeft bovenop onder het scrollwiel de DPI switches zitten. Persoonlijk net ff iets fijner omdat je die niet zo snel per ongeluk aantikt, het scrollwiel instellen is dan wat wel mist op de tournament edition.
Gepost door S3MM3R op dinsdag 5 december, 2017 om 19:47:20 quote

Sonic

255 posts
Goede review man! Toffe muis zit zelf te twijfelen tussen de Basilisk en de Deathadder Elite
Gepost door Flapjack op dinsdag 5 december, 2017 om 21:16:42 quote

GN "Commander"

1326 posts
wanneer gaan jullie nu is logitech apparaten reviewen?
Gepost door Tom op woensdag 6 december, 2017 om 01:48:12 quote

Eindredacteur

13010 posts
Dat hebben we tot twee keer toe gedaan (inclusief een give-away van een Logitech-muis), maar sindsdien heb ik te horen gekregen dat Logitech geen samples meer voor ons heeft.

Ik heb nog een paar keer een balletje opgegooid om hun nieuwe headsets, muizen en zelfs webcam te mogen testen, maar geen gehoor of een ferme afwijzing vanwege het gebrek aan samples. So be it.

Gepost door CHILLOZZ op woensdag 6 december, 2017 om 11:17:34 quote

GN "Commander"

1440 posts
Tom schreef:
Dat hebben we tot twee keer toe gedaan (inclusief een give-away van een Logitech-muis), maar sindsdien heb ik te horen gekregen dat Logitech geen samples meer voor ons heeft. Ik heb nog een paar keer een balletje opgegooid om hun nieuwe headsets, muizen en zelfs webcam te mogen testen, maar geen gehoor of een ferme afwijzing vanwege het gebrek aan samples. So be it.

Dat is balen zeg.. Jammer dat een grote naam als logitech dan niet wilt meewerken. Dingen revieuwen is voor het merk zelf ook goed [Mits ze een goed product afleveren] De bedrijven kunnen toch gewoon sampels opsturen die ze daarna ook weer terug krijgen/willen..

Dan is het voor beide partijen toch goed.

Ik weet niet of jullie zo kunnen zien wat jullie bereik is. [Ga ik wel van uit] Wellicht dit eens in een bericht meenemen zodat ze kunnen zien hoe groot het bereik van jullie/ons GAMERSNET is.

Gepost door Tom op woensdag 6 december, 2017 om 12:24:04 quote

Eindredacteur

13010 posts
Oh, geen zorgen. Ik communiceer vaak onze cijfertjes en context door bij partijen. Veel uitgevers/fabrikanten/PR-bureau's zijn er dan ook wel okay mee, maar andere krijgen vanuit het hoofdkantoor gewoon een andere richtlijn mee.

Sommige bedrijven willen liever gezien worden bij eSporters, YouTubers en andere influencers dan daadwerkelijk getest worden. Daar is ook gewoon iets voor te zeggen, al blijf ik het persoonlijk wel jammer vinden dat het dan weer in ons aanbod mist.

Maar goed, de komende tijd hebben we ontzettend veel (nieuwe) merken en toffe producten over de vloer, dus wat dat betreft komen we makkelijk rond met onze afleveringen en coverage. Al zal ik deze week weer eens een vers balletje opgooien bij Logitech.

Gepost door Tom op donderdag 14 december, 2017 om 22:55:57 quote

Eindredacteur

13010 posts
*DISCLAIMER* Graag attendeer ik men erop dat er wl een drietal verschillende DPI clutches aanwezig zijn in de doos. Deze zijn bij ons blijkbaar kwijtgeraakt (en stonden ook niet duidelijk vermeld op de productpagina), waardoor ik aannam dat er slechts n meegeleverd was.

Razer heeft mij hier later op geattendeerd, en daarom wil ik me dan ook excuseren voor de slordigheid. My bad!

Ga naar pagina: 1
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie