Goeie Frag - Hoe ziet de toekomst van gaming eruit?

Goeie Frag - Hoe ziet de toekomst van gaming eruit?

Zondag, 16 juli 2017 - gn video (08:45 minuten) - Gepost door: Akeo Kuipers
Speelt de video niet goed af? Klik dan hier om deze video te bekijken in SD kwaliteit.
Downloaden kan ook: In 480p, 720p, 1080p MP4 formaat
Goeie Frag - Hoe ziet de toekomst van gaming eruit?
Weg met de anekdotes, tijd voor pure speculatie! In de Goeie Frag van deze week blikken we niet terug op ons verleden in games, maar juist de toekomst.

Hoe gaat de wereld van gaming veranderen in de komende paar jaren? Is het meer VR, blijft het grofweg hetzelfde of wordt het iets compleet anders? De jongens gaan een stevig potje glazenbolkijken in deze nieuwe Goeie Frag...

Laat zelf ook weten hoe jij de toekomst van gaming graag zou zien! En, als altijd, vergeet niet een nieuwe vraag achter te laten voor de volgende aflevering van Goeie Frag!

Game info:
Uitgever: GamersNET
Ontwikkelaar: GamersNET

Goeie Frag

Welk game-personage kom je liever niet tegen? (06:34)

Goeie Frag

Welk game-ras zou jij willen zijn? (07:46)

Goeie Frag

Wat zou de 'laatste game van je leven' zijn? (08:05)
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Ik kom Harambe wreken op zondag 16 juli, 2017 om 17:36:58 quote

MvdM November

1585 posts
Ik verwacht vooral veel overpriced DLC waarvan de helft content is die makkelijk in het oorspronkelijke spel had kunnen zitten en "optionele" microtransacties voor als je niet 5000 keer dezelfde missie wil doen voor bijv. 1 auto zoals je nu al in GTA Online ziet.

Mijn goeie frag; Welke game van vroeger heeft volgens jullie het beste de "tand des tijds" doorstaan? Geen retro shit aub, we snappen allemaal dat super mario nog steeds leuk is. Sorry voor al de negativiteit, ik heb zojuist ontdekt dat mijn mini crackers op zijn dus ik ben in een slechte bui.

Gepost door Tom op zondag 16 juli, 2017 om 18:25:52 quote

Eindredacteur

12752 posts
Vind het oprecht een leuke vraag. Misschien beperken tot enkel en alleen de vorige twee generaties voor een beetje houvast?
Gepost door Ik kom Harambe wreken op zondag 16 juli, 2017 om 18:50:19 quote

MvdM November

1585 posts
Tom schreef:
Vind het oprecht een leuke vraag. Misschien beperken tot enkel en alleen de vorige twee generaties voor een beetje houvast?

Dankjewel, dat is idd wel een beetje wat ik bedoelde. Had mijn vraag iets beter moeten verwoorden.

Gepost door 3333/3333 op zondag 16 juli, 2017 om 19:26:59 quote

GN "Sniper Elite"

3333 posts
Ik voorzie mogelijkheden tot genetische modificatie waarbij console peasants de zenuwen van hun ogen naar de hersenen kunnen vertragen waardoor deze nog maar 30 beelden per seconde kunnen waarnemen. Hierdoor zien zij 'letterlijk!!!' geen verschil en wordt ook het dagelijks leven voor hen een meer fiilmische ervaring. Het massale gebruik van energiedrank onder gamers zal er voor zorgen dat diabetes het dominante bloedtype wordt en scholen zullen opleidingen aanbieden die gamers opleiden tot digitale politieagenten om zo andere gamers te kunnen arresteren wanneer zij iets zeggen wat door een willekeurig persoon als kwetsend kan worden ervaren.

Maar serieus, 60 fps op consoles kan al decennia lang. Maar de meeste ontwikkelaars voor consolegames kiezen er gewoon niet voor want dan moeten ze op het grafische vlak offers brengen en dat willen ze niet. Dan gaan gamers zeiken dat de graphics niet indrukwekkend zijn.

Gepost door Tom op zondag 16 juli, 2017 om 20:14:14 quote

Eindredacteur

12752 posts
Maar natuurlijk kan het. Nintendo heeft het nota bene jarenlang als gulden norm gehanteerd voor meerdere franchises. Het probleem is echter dat het in mijn ogen nog te zeldzaam gebeurt. Bij slechts een handjevol games is er sprake van (sommige) modi die in 60 frames draaien, wat zonde is.

Het liefst zie ik consoles/ontwikkelaars dan ook de keuze implementeren. Dat je, ook als console-gamer, mag kiezen tussen resoluties, framerate en grafische praal. Een beetje driehoeksverhouding waarin je zelf de afweging mag maken. Meer keuze voor verschillende gamers. Zouden we nagenoeg alleen maar baat bij hebben (competitieve online games daargelaten).

Nioh deed het laatst geloof ik al met de nieuwe PlayStation 4 Pro update die ze uitbrachten. Dat soort updates mogen van mijn part ook hun intrede doen met bijvoorbeeld de Xbox One X, al vermoed ik dat die steevast voor de 4K-buzzwords gaan mikken.

Gepost door BearsRidingTanks op zondag 16 juli, 2017 om 21:10:52 quote

Sub Zero

391 posts
Nioh was idd een van de weinige games die je de keuze gaf om 60 fps te spelen met verminderde resolutie. Wat wel uniek was aan Nioh was het feit dat dit niet een ps4pro feature was. De base ps4 had hier ook toegang tot. Het verschil was op welke resolutie hij 60 draaide(Baseline ps4 had 720p en pro had 1080)
Gepost door Strange_Bretzel op donderdag 20 juli, 2017 om 21:40:03 quote

Prince of Persia

143 posts
Hoe is het om te werken bij gamersnet?
via iPhone
Ga naar pagina: 1
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
Razer lanceert eigen online game-winkel; win meteen een tientje tegoed! | Prijsvraag
GN Kalender: April 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie