Goeie Frag - Wat is onze favoriete DLC?

Goeie Frag - Wat is onze favoriete DLC?

Zondag, 16 april 2017 - gn video (09:40 minuten) - Gepost door: Akeo Kuipers
Speelt de video niet goed af? Klik dan hier om deze video te bekijken in SD kwaliteit.
Downloaden kan ook: In 480p, 720p, 1080p MP4 formaat
Goeie Frag - Wat is onze favoriete DLC?
Hij zat er een keer aan te komen: een vraag over downloadable content in games. Een soms gehaat concept, maar toch wil de redactie graag een anekdote kwijt over welke DLC nu hun favoriete stukje uitbreiding bleek. Welke games werden op de meest pakkende manier voorzien van extra content? Je hoort het in deze nieuwe Goeie Frag!

Laat ons zelf weten van welke DLC jij het meest hebt genoten, of laat een nieuwe (persoonlijke) vraag over games achter om volgende week te kunnen beantwoorden!

Game info:
Uitgever: GamersNET
Ontwikkelaar: GamersNET

Goeie Frag

Welk game-personage kom je liever niet tegen? (06:34)

Goeie Frag

Welk game-ras zou jij willen zijn? (07:46)

Goeie Frag

Wat zou de 'laatste game van je leven' zijn? (08:05)
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door CHILLOZZ op zondag 16 april, 2017 om 19:22:04 quote

GN "Commander"

1330 posts
mijn favo DLC is......

Zoals je bij mij zou verwachten uiteraard GTA online. En om dan specifiek te zijn, De CUNNING STUNTS DLC.

heists waren ook leuk, Maar die speelde je maar tijdelijk... Als je nu heists speelt kom je altijd bij slechtere gasten die continu dood gaan waardoor automatisch de heist failed.

Cunning stunts brengt IMO echt veel vernieuwing mee. Vele opties voor creators om wederom nog gavere tracks te maken. En dit houdt GTA dan ook lang in leven....

Gepost door Pim Huberts op zondag 16 april, 2017 om 20:02:35 quote

GN "Die Hard"

539 posts
Eerst even mijn mening over DLC's. Ik vind dlc leuk als ze gratis zijn tenzij het een dlc word (zoals je nu bij uncharted gaat krijgen en wat je ook al had bij the witcher 3) waar ze het een dlc noemen maar het eigenlijk een hele game is. Is dit heg geval ben ik er bereid voor te betalen is dit niet het geval dan had je het eigenlijk meteen in de game kunnen gooien en maak het anders gratis. Ok nu mijn favoriete dlc ooit! Mijn favo dlc is van the last of us, left behind was goed omdat het niks met de story te maken had maar ook weer wel. Je krijgt namelijk n chapter te spelen die je in de echte game niet ziet en ook niet nodig hebt voor het verhaal. Ook krijg je een ontmoeting met een meisje waar Ellie het al de hele game over heeft maar je nooit gezien hebt. Dit is voor mij de reden waarom deze dlc zo goed is. Het is toelichtend en aanvullend maar ook misbaar! De dlc is eigenlijk heel goed omdat (wat the last of us ook heel goed maakt) de relatie tussen bepaalde personen heel erg kan veranderen en de story die gewoon super goed is! Ik kan nog wel uren door lullen over hoe goed ik deze dlc vond maar ik denk dat jullie mij we begrijpen .
via iPhone
Gepost door Dennisduin op zondag 16 april, 2017 om 20:13:58 quote

Pacman

51 posts
Nieuwe frag: Van welke game wil je graag een vervolg???
via iPhone
Gepost door Downzilla op zondag 16 april, 2017 om 20:17:51 quote

GN "Commander"

1084 posts
aaagggeee oooff coonqqueeerorsss
Gepost door Tom op zondag 16 april, 2017 om 20:37:59 quote

Eindredacteur

12748 posts
@Dennis: Die vraag hebben we een aantal maanden geleden al uitgebreid behandeld in deze Goeie Frag.

Sowieso wel handig om eventueel het volledige Goeie Frag overzicht te kunnen raadplegen. Zie je meteen wat tot dusver wel en niet gevraagd/beantwoord is.

Gepost door JaslanNL op zondag 16 april, 2017 om 23:17:41 quote

Sub Zero

327 posts
Age of Conquerors word i.c.m. de andere nieuwe uitbreidingen nog met enige regelmaat gespeeld hier, zeker n van de beste. Evenals 'The Titans' en 'Rise of Rome'. Al was dat het tijdperk dat je nog niet echt DLC had maar gewoon een nieuwe uitbreiding kocht in de winkel! Beetje wat Peter zegt, de lijn is soms vaag tussen expansion en DLC. Anders weet ik nog wel een paar andere: Red Alert 2: Yuri's Revenge, RollerCoaster Tycoon uitbreidingen, Warcraft 3: Frozen Throne, Half Life 2: Episode 1 & 2. Wat heb ik in de (lange) afgelopen tijd gehaald aan DLC? The Following van Dying Light. En de Air, Land & Sea DLC van Just Cause 3.

Heb persoonlijk niet echt een favoriete DLC. Wat voor mij het meest telt, is dat het echt wat toevoegt aan een game. Dus niet alleen een nieuwe quest line, maar vooral nieuwe mechanics en content waardoor de gehele ervaring fris aanvoelt en beter word. Ook, zoals eerder gezegd en ook door jullie behandeld in de Hot Koffie show, mag DLC nooit boven de prijs van de game uit komen.

Nieuwe GF: Waar zou gaming nog meer mogen voorkomen buitenshuis?

Gepost door NietNickMeneer op maandag 17 april, 2017 om 10:54:42 quote

Duke Nukem

475 posts
Ik heb zelf nog niet veel DLC gekocht. Ik vond de zombie map van de eerste DLC van black opa 3 wel tof en voor wat ik heb gezien vind ik de DLC van skyrim ook tof, binnenkort zelf maar spelen xD
via iPhone
Gepost door 3333/3333 op maandag 17 april, 2017 om 11:05:43 quote

GN "Sniper Elite"

3333 posts
Dreampack 1 voor Assetto Corsa. Heb al honderden uren doorgebracht op de laser scanned versie van de Nordschleiffe, zonder twijfel de beste track in sim racing tot op heden.
Gepost door Thijs. op maandag 17 april, 2017 om 11:28:30 quote

MvdM April

2072 posts
Het verbaas me dat niemand Red Dead redemption : undead nightmare heeft genoemt. Ik had toch wel het idee dat die DLC een van de kaskrakers van de xbox 360 & ps3 generatie was.
Ga naar pagina: 1
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
Razer lanceert eigen online game-winkel; win meteen een tientje tegoed! | Prijsvraag
GN Kalender: April 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie