Goeie Frag - Wat zijn de moeilijkste Achievements/Trophies?

Goeie Frag - Wat zijn de moeilijkste Achievements/Trophies?

Woensdag, 13 september 2017 - gn video (05:04 minuten) - Gepost door: Gaele Roberts
Speelt de video niet goed af? Klik dan hier om deze video te bekijken in SD kwaliteit.
Downloaden kan ook: In 480p, 720p, 1080p MP4 formaat
Goeie Frag - Wat zijn de moeilijkste Achievements/Trophies?
De redactie van GamersNET bespreekt hun moeilijkste Achievements en Trophies ooit, in al die vele jaren van gamen. Waar zijn ze trots op, en waar hebben ze het hardst voor gezwoegd? Je ziet het deze week in een nieuwe Goeie Frag!

Heb je zelf ook een Achievement of Trophy waar je ontzettend trots mee in het rond paradeert? Laat het ons weten! En als altijd zijn we uiteraard ook weer op zoek naar verse vragen om te behandelen in een nieuwe Goeie Frag, dus laat gerust van je horen met jouw kwestie!

Game info:
Uitgever: GamersNET
Ontwikkelaar: GamersNET

Goeie Frag

Welke game heeft de allerleukste community? (06:25)

Goeie Frag

Wat is je allereerste game-herinnering? (13:21)

Goeie Frag

Wat waren onze meest memorabele momenten van de voorgaande E3's? (06:44)
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Dennisduin op woensdag 13 september, 2017 om 18:32:06 quote

Pacman

57 posts
Ik ben er ook bagger in als hunter Heb er al een flinke aantal maar bij 1 game 100% en dat is Horizon Zero Dawn.
via iPhone
Gepost door kiesmaarwa op woensdag 13 september, 2017 om 23:28:18 quote

Sub Zero

384 posts
Stelletje casuals... I used to be a trophy hunter like some... but then I got a job. 1 van de moeilijkste (en minst obvious) trophies die ik heb gehaald is de platinum voor Carnival Island. Ik heb toen nog een mailtje naar de devs gestuurd van die game om te zeggen hoe blij ik was dat ik die ontiegelijk moeilijke platinum had en ze hebben me een T-shirt gestuurd als blijk van dank voor het mailtje. Voor de schaamteloze zelfpromotie: Www.psnprofiles.com/kiesmaarwa

Nu ik niet meer hunt, heb ik ook echt minder plezier in het gamen. Ik game minder, het competitieve elementje is weg en ik speel alleen nog maar de story modes, waardoor ik alleen nog maar geniet van de games zelf en niet zozeer het gebeuren, de moeilijkere modi, de aanvullende doelen enzo eromheen. My point: Trophyhunten was voor mij een extra reden om net wat verder te gaan met games en om er het maximale uit te halen. Mensen (zoals Peter overduidelijk) zien trophy-/achievementhunten als tijdsverspilling met mensen met tijd teveel. Ik ben het daar totaal niet mee eens. Met toffe trophies kun je een game veel interessanter maken dan door mensen simpelweg het spel te laten spelen zonder extra doelen.

Gepost door Papachico op donderdag 14 september, 2017 om 09:07:12 quote

GN "Die Hard"

689 posts
Ik ben altijd wel blij als ik een platinum haal maar heb nooit echt het gevoel dat het echt moeilijke platinums waren. Meer tijdrovend. Ik vind dat het halen van een platinum het spel wel compleet maakt. Als je voor trophies gaat haal je veel meer uit het spel en als het spel leuk is... why not?! Momenteel werk ik aan Bloodborne platinum. Zit nu bijna bij Yarnem Queen dus heb t spel bijna uitgespeeld. Bloodborne vind ik over het algemeen niet super moeilijk ofzo maar het geeft mij wel waardering als ik em platinum haal + dat je een platinum theme krijgt (net als bij Horizon Zero Dawn)
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie