Hot Koffie Show - Wat vinden wij van de Xbox Scorpio?

Hot Koffie Show - Wat vinden wij van de Xbox Scorpio?

Vrijdag, 14 april 2017 - gn video (12:26 minuten) - Gepost door: Akeo Kuipers
Speelt de video niet goed af? Klik dan hier om deze video te bekijken in SD kwaliteit.
Downloaden kan ook: In 480p, 720p, 1080p MP4 formaat
Hot Koffie Show - Wat vinden wij van de Xbox Scorpio?
Nu er meer bekend is over de specs van de Xbox Scorpio praten Tom en Ricardo bij over het apparaat. Is het alles dat ze ervan hopen of misschien wel meer? Je ziet het hier!

Heb je zelf een leuke stelling voor de Hot Koffie Show? Drop hem in de comments en dan zie je hem binnenkort misschien terug bij de Hot Koffie Show!

Game info:
Uitgever: GamersNET
Ontwikkelaar: GamersNET

Hot Koffie Show

Zijn Indie-games een marketingtruc? (09:34)

Hot Koffie Show

RTS-games zijn toe aan een comeback! (07:51)

Hot Koffie Show

De GamersNET voornemens van 2018! (06:33)
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door Strange_Bretzel op vrijdag 14 april, 2017 om 12:04:53 quote

Prince of Persia

135 posts
Natuurlijk word het 69 euro, i r8 8/8 m8
via iPhone
Gepost door Pim Huberts op vrijdag 14 april, 2017 om 13:41:58 quote

GN "Die Hard"

515 posts
Ik heb de xbox one vanaf day one en heb n half jaar geleden n ps4 erbij gehaald. Ik ben benieuwd wat Scorpio gaat doen en ook zeker benieuwd naar prijskaartje want die is toch wel HEEL belangrijk. Als je inderdaad de games die je op de one kan spelen ook op de Scorpio kan spelen en andersom overweeg ik t misschien wel sneller (en als je gewoon met de vrienden kan spelen die een one hebben). We gaan het zien deze E3 en ben benieuwd.
via iPhone
Gepost door Pim Huberts op vrijdag 14 april, 2017 om 13:43:53 quote

GN "Die Hard"

515 posts
Nieuwe stelling: Developers moeten meer inspiratie krijgen.
via iPhone
Gepost door Mjolnir op vrijdag 14 april, 2017 om 13:54:07 quote

Sub Zero

331 posts
Leuke show jongens. Ik vind het exclusives argument niet echt meer een argument. Tenminste, niet naar Microsoft toe. Die zijn nu eenmaal met Windows begonnen, Halo is daarmee ook nooit een exclusive geweest (want ik herinner mij toch echt heel sterk stiekeme avonden op de computer op zolder waar ik Halo speelde terwijl dat niet mocht).

Dat gezegd hebbende, ik heb er wel oren naar, maar ik ben ook wel ietwat een Xbox fanboy. Hij zal niet gelijk in huis staan, maar als het betere prestaties levert, dan wil ik hem graag in huis. Daarmee ook, als het verbeteringen waren geweest van het caliber PS Pro, dan had ik hem net zo graag overgeslagen. Het is geen must.

De console war is naar mijn mening wel gewonnen door Sony, gewoon omdat die van meet af aan een sterk product neer hebben gezet, terwijl de XBONE wat wankelend was. Desondanks is het volgens mij geen markt voor een monopolie, dus het goede product van Microsoft heeft zeker een plaats en kunnen ook best blijven innoveren. Niet iedereen koopt het dominerende merk wasmachine of koelkast toch? Marktwerking!

Gepost door someone else op vrijdag 14 april, 2017 om 14:15:06 quote

Pacman

82 posts
Leuke aflevering! Denk ook dat het hele ding "console war" steeds minder relevant is omdat microsoft natuurlijk ook het PC platform volledig heeft. (Niet de windows store uiteraard maar wel alles op windows) die scorpio lijkt me een gaaf ding maar hoop dat developers wel opties geven. Ik heb zelf liever 60fps en mooiere effecten dan alleen 4K waarvoor ik dan ook weer een nieuw scherm moet kopen. In het laatste geval wordt het wel weer een flinke investering
via iPhone
Gepost door mattioza op zaterdag 15 april, 2017 om 09:15:35 quote

GN "Commander"

1118 posts
Ik wist niet dat Ricardo een Just Dance-type was.

De Scorpio is inderdaad wat de PS Pro moest zijn.

Stelling: Als Ubisoft met Rainbow Six Siege echt wild gaan in de eSports, moeten ze gewoon zo rap mogelijk de game in PlatStation Plus zetten. Gaat een enorme community boost geven.

Gepost door Strange_Bretzel op zondag 16 april, 2017 om 18:43:28 quote

Prince of Persia

135 posts
Sport games(zoals fifa) geven te veel edities uit. (elk jaar een nieuw spel van 60 euro kan ook een keer in de 2 of 3 jaar zijn!)
via iPhone
Gepost door JaslanNL op zondag 16 april, 2017 om 23:31:25 quote

Sonic

285 posts
Denk dat bij veel gamers de Scorpio hype op een laag pitje staat. We weten allemaal dat de power er wel is, maar wat je er mee kan blijft nog maar de vraag. Het is leuk om een F1 auto te hebben, maar niet als er geen wegen zijn om op te rijden.

Zelf zou ik hem niet snel halen aangezien alle games ook gewoon nog op de 'oude' One uitkomen. Maar mocht Microschoft over een jaartje of 3 zeggen; we gaan nu alleen nog maar voor de Scorpio en Xbox2 produceren, dan word het toch wel eens tijd. En gelukkig zal de prijs dan ook wel wat lager liggen.

Stelling: Om tegen PC-game prijzen te kunnen concurreren moeten console games eerder uitkomen.

Ga naar pagina: 1
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Januari 2018
Win de Thrustmaster T.Flight Hotas 4 Flight Stick! | Prijsvraag
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie