Mafia III - Video review

Mafia III - Video review

Zaterdag, 15 oktober 2016 - video review (10:21 minuten) - Gepost door: Peter Bouwman
Speelt de video niet goed af? Klik dan hier om deze video te bekijken in SD kwaliteit.
Downloaden kan ook: In 480p, 720p MP4 formaat
Mafia III - Video review
Er is lang gewacht op het derde deel in de Mafia-franchise. Een nieuwe ontwikkelaar, een nieuwe tijd en een nieuwe stijl. Daniel ging er mee aan de slag en Peter vraagt hem het hemd van het lijf in de Mafia 3 review.

Game info:
Uitgever: Take 2 Interactive
Ontwikkelaar: Hangar 13

Mafia III

Sign of the Times launch trailer (01:27)

Mafia III

Sign of the Times Trailer (02:01)

Mafia III

Stones Unturned DLC Launch Trailer (01:41)
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door DeAdSeYe op zaterdag 15 oktober, 2016 om 23:56:11 quote

GN "Sickness"

4038 posts
Gelukkig heb ik deze game niet gekocht, hoor ook van vrienden en collega's dat het te eentonig is en vol zit met "technische" bugs.

Alhoewel ik een grote fan ben van Mafia 1 en 2, zal ik deel 3 pas kopen als het flink is afgeprijsd. Zelf ben ik er niet helemaal mee eens dat je zelf geen Mafia meer bent maar juist tegen de Mafia vecht.

Gepost door MaxDamage_NL op zondag 16 oktober, 2016 om 00:24:58 quote

GN "Die Hard"

553 posts
DeAdSeYe schreef:
Gelukkig heb ik deze game niet gekocht, hoor ook van vrienden en collega's dat het te eentonig is en vol zit met "technische" bugs. Alhoewel ik een grote fan ben van Mafia 1 en 2, zal ik deel 3 pas kopen als het flink is afgeprijsd. Zelf ben ik er niet helemaal mee eens dat je zelf geen Mafia meer bent maar juist tegen de Mafia vecht.

Het brengt idd een compleet andere sfeer in het verhaal, het bijna ritualistisch-hirarchische van wat je in het mafia genre terugziet is schaars. De orde word ingeruild door vraakzucht en chaotiek.

Gepost door Downzilla op zondag 16 oktober, 2016 om 00:50:26 quote

GN "Commander"

1068 posts
Er zijn gwn te weinig mannen in pakken.
Gepost door CHILLOZZ op zondag 16 oktober, 2016 om 10:39:03 quote

GN "Commander"

1159 posts
ik ben het volledig met daniel eens.

Grafisch maakt het niet uit als een game wat minder is, De rest MOET goed zijn. Als dat niet goed is kan een game nog zo super mooi zijn, Maar dan speelt het zich gewoon niet lekker.

Vele kijken als eerste naar het grafische aspect. [Ja het is mooi als je fucking mooi beeld hebt.] Maar gameplay en dus met name besturing MOET!!! boven aan staan. En dus goed zijn

de keuze kwa audio tracks is wel echt SICK gewoon. Daar slaan ze echt wel de spijker op zn kop.

Gepost door Moodey op zondag 16 oktober, 2016 om 11:17:07 quote

GN "Die Hard"

711 posts
Heb wel veel verwachtingen voor de DLC, kga fder vanuit dat die meer uit de goede missies bestaan.
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
Hoe overleef ik met (of zonder) microtransacties? | GamersNET RADIO #380, zaterdag 18 november 2017
Win een gigantisch vette XCOM 2-poster in XCOMderdag! | Prijsvraag
GN Kalender: November 2017
WIN Cappy van Super Mario Odyssey | Prijsvraag
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie