Razer - Phone | Unboxing

Razer - Phone | Unboxing

Zondag, 08 april 2018 - gn video (05:29 minuten) - Gepost door: Tom Kauwenberg
Speelt de video niet goed af? Klik dan hier om deze video te bekijken in SD kwaliteit.
Downloaden kan ook: In 480p, 720p, 1080p MP4 formaat
Razer - Phone | Unboxing
De Razer Phone ligt alweer eventjes in de internationale schappen, maar echt breed beschikbaar in de Benelux? Dat nog niet. Toch mag één perskopietje rouleren onder verscheidene media, met recentelijk een beurt voor je vrienden van GamersNET.

Tom unboxt de allereerste smartphone, een USB-C variant op de nieuwe Razer Hammerhead-reeks en bereidt zich voor op een stevige paar telefoontests.

Heb je vragen over de Razer Phone in het specifiek? Laat het ons vooral weten! Niet alleen praten we graag mee, we duiken met liefde in op de materie die jij wilt weten. Wie weet, leveren we de antwoorden binnenkort in GamersNET Gear!

Game info:
Uitgever: Razer Inc.
Ontwikkelaar: Razer Inc.

Razer

Huntsman Elite | Unboxing (06:05)

Razer

Cynosa Chroma | Unboxing (02:47)

Razer

Nommo Chroma | Unboxing (04:28)
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door CHILLOZZ op zondag 8 april, 2018 om 08:21:39 quote

GN "Commander"

1441 posts
Gaaf ding. ziet er slick uit... en erg gaaf dat jullie m mogen testen [hoop voor jullie ook mogen houden, Maar als ik hoor dat hij van een andere afkomt denk ik van niet.]

Wat ik zelf [en met mij schijnbaar vele andere] echt een minpunt vind is toch die ontbrekende audiojack... schijnbaar iets wat tegenwoordig in is....

Ik zelf heb een motorola moto G [je weet zelluf G ] En dat ding is [ja zonder hoesje zelfs] gewoon waterdicht. Ding kan gewoon compleet onder water. en die heeft dan wel audiojack. Dus voor waterdichtheid ofzo kan dat allemaal prima.

Het ontwerp kwa uiterlijk is wel wat rechtaan recht toe. Maar dat is uiteraard begrijpelijk gezien dat ding dalijk ook als toutchpad dient te zijn als je dat betreffende laptop van razer hebt.

en eerlijk die earphones die zien er wel dope uit. Die kabel is gaaf. [ja die groen is wel erg mooi] Dat is een van de groentinten die ik erg mooi vind... Denk wel dat die kleur snel smerig word. Dat is dan weer een nadeel van een felle kleur.

en sja. degene die de kleur echt niets vinden kan je de kabel toch altijd binnen je shirt dragen. [wellicht komen ze ook nog wel met een slicke zwarte kabel variant.]

Gepost door tranceguy op zondag 8 april, 2018 om 11:15:09 quote

GN "Die Hard"

560 posts
Niet zo mijn ding. Bovendien al kansloos omdat er geen audio-jack ingebouwd is... Dat is al een no-go...
Gepost door Tom op zondag 8 april, 2018 om 13:25:39 quote

Eindredacteur

13017 posts
@tranceguy: Ik vermoed dan toch echt dat je daar de komende jaren meer last van gaat krijgen. USB-C voelt voor velen echt als de toekomst. Sneller, veelzijdiger en vele malen betrouwbaar dan micro-USB of wat dan ook. Een jack daarnaast kan handig zijn, maar negen van de tien keer krijg je dus zo'n DAC-adaptertje om van de USB-C een jack te maken.

Ik moest er met mijn eigen smartphone ook even aan wennen, maar het is prima te doen zo. Bluetooth voor de draadloze headsets en autoradio, adaptertje ertussen als je gewoon je analoge gear wilt blijven gebruiken. Die verandering valt goed te overzien.

@Chilloz: Hé, ik zit dus ook op een Moto. Geinige apparaten, al zou ik niet zeggen dat dit nu echt als een vlaggenschip voelt. Hij doet wat ie moet doen, maar naast het onbreekbare scherm wist hij me niet echt omver te blazen. Zit overigens dus ook géén jack meer op.

Gepost door mmx op zondag 8 april, 2018 om 13:55:53 quote

GN "Sickness"

2493 posts
En ik vind het gewoon een mooi toestel .Maar ook ik neig naar de moto die zijn tenminste waterdicht .Ik heb nu nog een microsoft tel 650 xl maar daar is het eind van in zicht .
Gepost door Tom op zondag 8 april, 2018 om 14:31:44 quote

Eindredacteur

13017 posts
Mijn Moto Z2 Force is dus niet waterdicht. Sowieso lijkt het me sterk dat de reeks Moto Mods-telefoons dat hebben, juist door de aanwezigheid van magnetische interfaces aan de achterzijde.

Sowieso zou ik dat mobiel voor de fikse richtprijs niet aanraden. De camera is regelrecht middelmatig, vooral als je het vergelijkt met bijvoorbeeld de latere Lumia-mobieltjes van nota bene een paar jaar terug.

Daarover gesproken; volgens velen is de camera van de Razer Phone ook (nog) niet echt enorm lekker. Moet ook eerlijk toegeven dat ik nog altijd liever fotootjes schiet met mijn oude Lumia 950 dan met de Moto of Razer.

Gepost door DeAdSeYe op maandag 9 april, 2018 om 01:37:57 quote

GN "Sickness"

4082 posts
tranceguy schreef:
Niet zo mijn ding. Bovendien al kansloos omdat er geen audio-jack ingebouwd is... Dat is al een no-go...
Afgelopen vrijdag de Sony Xperia ZX2 binnen gekregen, ook deze telefoon heeft geen audio-jack uitgang. Er zat wel een USB-C naar Jack 3.5mm kabeltje bijgeleverd net zoals bij deze telefoon.

Hoe vreemd dit ook zal klinken, in de nabije toekomst zullen geen enkele telefoon meer voorzien zijn van jack 3.5mm uitgang.

Gepost door 007Nightfire op maandag 9 april, 2018 om 02:33:45 quote

Pacman

61 posts
Geen 3½mm jack is voor mij geen probleem, gebruik dat verrassend weinig. Deze phone staat al een tijdje op mijn watch-lijstje, alleen de prijs, misschien geen gekke prijs voor de hardware en goed ivm concurrenten, maar alsnog, de prijs. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!
Gepost door Tom op maandag 9 april, 2018 om 03:11:03 quote

Eindredacteur

13017 posts
Tot dusver bevalt ie enorm, maar het is en blijft inderdaad lastig die harde prijs te verantwoorden.

En ja, de 3.5 mm jack gaat heul snel een ding van het verleden worden voor smartphones. Ergens jammer, maar ook juist wel weer een nieuwe toekomst waar we in voort kunnen streven. Analoge audio wordt waarschijnlijk een niche voor de liefhebber/professional, de mainstream moet over op USB of iets draadloos.

Gepost door Mattiees op maandag 9 april, 2018 om 12:57:10 quote

Duke Nukem

475 posts
is er een mogelijkheid om deze telefoon nog fysiek aan een pc te koppelen als je geen usb c ingang hebt? Of verwachten ze gewoon dat je het via een clouddienst doet?
Gepost door Tom op maandag 9 april, 2018 om 13:02:52 quote

Eindredacteur

13017 posts
Je zou natuurlijk een USB-C naar USB-A kunnen kopen. Zijn tegenwoordig lang niet zo duur meer, en ik neem aan dat mensen die inmiddels ook wel een paar hebben liggen in huis, zo langzaam maar zeker.

Ik had er sowieso al een stuk of drie in huis (twee telefoons, één Switch), maar inderdaad wel weer apart dat ze die zelf niet eentje meeleveren. Tegelijkertijd kun je er wel van uit gaan dat gamers die circa 900 euro aan een mobiel spenderen, inmiddels ook wel een moederbordje/laptop hebben met een C-poort erop.

Ga naar pagina: 1
Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juli 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie