Shiny - Indie Spotlight

Shiny - Indie Spotlight

Zondag, 11 maart 2018 - video review (07:38 minuten) - Gepost door: Akeo Kuipers
Speelt de video niet goed af? Klik dan hier om deze video te bekijken in SD kwaliteit.
Downloaden kan ook: In 480p, 720p, 1080p MP4 formaat
Shiny - Indie Spotlight
Soraya is weer aangeschoven voor een nieuwe Indie Spotlight en deze week heeft ze Shiny meegebracht. Is het robotimperium in de game om mee te shinen of kun je het spel beter in-die budgetbak aanschaffen?

Game info:
Uitgever: 1C
Ontwikkelaar: Garage 227

Hitman 2

Gameplay Commentaar (10:45)

Minecraft

Better Together Trailer (00:34)

Skull and Bones

E3 2018 Video Preview (05:31)
Reacties
Ga naar pagina: 1
Gepost door OnOwned op maandag 12 maart, 2018 om 13:42:51 quote

Crewmember

327 posts
Hij is al een tijdje uit, maar ik vind dat Hollow Knight wel een beetje liefde verdient voor een Indie Spotlight.
Gepost door mattioza op maandag 12 maart, 2018 om 18:38:30 quote

GN "Commander"

1371 posts
Vraag mij wel af hoe de games geselecteerd worden voor Indie Spotlight. Heb soms beetje het gevoel dat we naar de diepste krochten van de game-industrie gaan. Deze games zijn niet bepaald goede reclame voor indie games. Terwijl er zoveel zijn, dat het wel goed doen, maar onbekend blijven voor het grote publiek.

OnOwned schreef:
Hij is al een tijdje uit, maar ik vind dat Hollow Knight wel een beetje liefde verdient voor een Indie Spotlight.

Zeker weten, van kleine crowdfunding game naar meer dan een half miljoen verkochte exemplaren. En binnenkort release op Nintendo Switch. Zeker een succesverhaal.

Gepost door Tom op maandag 12 maart, 2018 om 19:49:17 quote

Eindredacteur

12918 posts
Tegelijkertijd behandelen we natuurlijk ook indies buiten Indie Spotlight om. Lang niet alle, natuurlijk, maar het is niet alsof dit ons enige format is om de games aan het licht te brengen.

In het (recente) verleden spraken we positief over onder meer Stardew Valley, Subnautica, Descenders, Owlboy, GoNNER, Tacoma en nog zo veel meer moois uit de (faux) indie-markt.

Hollow Knight wil ik ook al langer oppakken, maar momenteel houd ik me nog even druk met Into the Breach.

Gepost door mattioza op dinsdag 13 maart, 2018 om 10:30:19 quote

GN "Commander"

1371 posts
Tom schreef:
Tegelijkertijd behandelen we natuurlijk ook indies buiten Indie Spotlight om. Lang niet alle, natuurlijk, maar het is niet alsof dit ons enige format is om de games aan het licht te brengen. In het (recente) verleden spraken we positief over onder meer Stardew Valley, Subnautica, Descenders, Owlboy, GoNNER, Tacoma en nog zo veel meer moois uit de (faux) indie-markt.

Klopt, maar er zijn honderden succesvolle indies en dan worden zulke games uitgekozen. Kan me niet voorstellen dat er mensen in de Benelux zijn, die hierop zitten wachten. En daarna wordt het item terug afgevoerd wegens te weinig kijkers... Deze Brazilianen hebben waarschijnlijk wel hun best gedaan, maar wegens beperkte middelen en/of mogelijkheden hebben ze gewoon geen al te goede game neergezet. Maar dat was ook al duidelijk aan de 51% score op Metacritic en het heel beperkt aantal user reviews op Steam (op anderhalf jaar tijd), denk niet dat Gamersnet dit nog eens moet gaan bevestigen. Het is eigenlijk vrij opvallend dat Soedesco nog voor een PS4 port gezorgd heeft, ze moeten wel heel wanhopig op zoek zijn naar games/projecten. Edit: blijkbaar hebben 1C Company (uitgever Shiny) en Soedesco een samenwerking om enkele van hun games te porten naar consoles.

Inloggen
Zoeken

Zoek resultaten:

Advertentie
GamersNET Radio Marathon 2018: Uur 7 en uur 8, maandag 15 januari 2018
GN Kalender: Juni 2018
Download de GamersNET Chrome-extensie en mis nooit meer een nieuwsbericht!
Advertentie