Unreal Tournament Next-Gen (2006) scans!

Zoals jullie eergisteren al bij ons konden lezen komt er een nieuwe Unreal Tournament. De eerste info kwam uit het Amerikaanse blad Computer Gaming World en vandaag hebben we de eerste scans uit dat blad.

Unreal Tournament Next-Gen, zoals de game tot nu toe heet, zal op de Unreal 3 engine draaien die voor ongelooflijk mooie beelden moet gaan zorgen. Qua gamemodes zullen Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag en Onslaught weer van de partij zijn. Ook zal de nieuwe mode Conquest geïntroduceerd worden waarin je met maximaal 8 teams en nog meer spelers tegen elkaar speelt. Teams kunnen elkaars gebieden overnemen en het potje winnen door de hele map over te nemen. Deze maps zullen maarliefst 3 keer zo groot zijn als de al gigantische maps uit de Onslaught mode. De game zal weer veel verschillende characters en maps herbergen en ook nog een paar andere verrassingen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    meatball's avatar

    zien er niet echt mooi uit

  2.   
    gamer112's avatar

    coole screens

  3.   
    Joost Nijhof's avatar

    dat komt misschien omdat het scans zijn 8)

  4.   
    Daodan's avatar

    Op 2 shots na, zijn er nog geen officiële screens gereleased van ENVY (eigenlijk nog maar 0 echt officiële (ingame) screenshots van de volgende UT). Dit zijn alleen maar scans uit een gamemagazine, daarom ziet het er niet geweldig mooi uit.

    De game zal ook waarschijnlijk geen UT2006 gaan heten hoor @ newsposttitel 😛

    Conquest mode is trouwens niet het enige nieuwe, er is een hoop nieuw spul bekend gemaakt.

    (sorry voor het verbeteren, maar ik ben een die-hard-UT-fan en ik houd alles bij over Unreal, daarom weet ik er zoveel over) 😉

  5.   
    Gast's avatar

    Ok. 😉

  6.   
    <(VvV)>InZane's avatar

    vet vet vet vet wordt echt een vette game:P:P

  7.   
    AvanGarde's avatar

    dit gaat CS verslaan Halo MP ook en alle andere MP games dit wordt gewoon de nieuwe standaard..en dan moet k wel lachen dat Microsoft 9 maps te koop bied voor 20 euro hahaha deze zijn wel 10x groter man en helemaal gratis !!
    hup UT hup!!!

  8.   
    Daodan's avatar

    En nu Midway de game published vertrouw ik erop dat er WEL goed reclame gaat worden gemaakt als de game zover is… Met Atari was dit helemaal NIET het geval.
    Net als Halo bv, reclame op de tv. Lekker spelers trekken. 😛

  9.   
    Oranje's avatar

    Hmmm, dat karretje lijkt verdacht veel op een Warthog.

  10.   
    Daodan's avatar

    Het is de nieuwe Scorpion… Weet ook niet waar jij een Warthog in ziet daarin.

  11.   
    gamer112's avatar

    hey AvanGarde wie zegt dat die halo verslaat of halo 2 en er is trouwens ook een nieuwe halo in de aanmaak en 1tje halo 2 voor de xbox 2 dus messchien word die als nog beter

  12.   
    Daodan's avatar

    Ik denk niet dat je UT met Halo kunt vergelijken. Halo is meer SP-focussed (heeft een grote SP met een MP as aanhangsel) en UT is heel erg MP-focussed (heeft amper een SP en een grote MP).

    Op MP-front gaat dit spel Halo zeker verslaan, SP-wijze hakt Halo UT de pan in.

  13.   
    mafkees's avatar

    ut lijkt mij niet zo’n strakke game… ( Sorry voor de liefhebbers..! ) 😉

  14.   
    AvanGarde's avatar

    ik veel niet veel zeggen hoorh maarh als halo geen mp had dan zou t spel nu in de budgetbak liggen man,en vooral halo 2 sp was echt bagger in 7 uur uitgespeeld man !! hoesow sp focussed 😮 ?!

    owh jah en k wil ff nogh iets zeggen waar ik gewoon super boos over kan worden!! waarom worden alle voertuigen in andere spellen nou van de warthog( dat betekent everzwijn,ja van die vieze beesten die in t bos rondhangen) afgeleid tribes en battlefield had veel eerder voertuigen dan halo man ! bungie heeft echt wel gespiekt bij andere spellen!! btw bij halo zitten ze te pronken dat ze voertuigen enz hebben nouh UT heeft 8 voertuigen dar begin je met je zwijntje niks tegen dus praat voortaan met wat meer verstand!

  15.   
    gamer112's avatar

    hey niet iedereen hoeft de single player in 7 uur uit gespeeld tehebben in halo 2 en das best lang nog helehoop kunnen er ook langer over doen als jij zijn er messchien minder goed in

  16.   
    Daodan's avatar

    De nieuwe UT krijgt 18 voertuigen. 😉 9 default, met 9 extra Necris-vehicles (de Necris zijn een ras).

    Ik bedoel alleen, dat Halo een grote SP heeft.
    Dat is een heel spel opzich. Zo kun je Halo beter vergelijken met Unreal II, en niet met Unreal Tournament 2003/2004. Ik bedoel dat Halo een grote SP heeft (een verhaallijn) en daar gaat de MP op verder met knallen.

  17.   
    Dungeon_Keeper's avatar

    yes weer een nieuwe!! 😀
    ik verheug me er nu alweer op 😀