Nieuwe screenshots van Half-Life 2 voor de Xbox

Hoewel driekwart van de wereldbevolking Half-Life 2 al heeft gespeeld op de PC komt deze, volgens vele gamers, sites en magazines, beste shooter aller tijden ook uit op de Xbox. Vandaag hebben we nieuwe screenshots van deze console versie.

Half Life 2 bouwt verder op het verhaal van de orginele Half Life, waarin Gordon Freeman het op moest nemen tegen hordes aliens en vele federale soldaten. De game zal spannende gameplay hebben en weer een verrassend verhaal. Ook een belangrijk deel van de gameplay is de interactieviteit met de omgeving, alles is stuk te knallen, aan te zetten of te gebruiken. Ook de futuristische wapens zijn weer erg leuk en je kunt in allerlei voertuigen over de grote levels heencrossen.
Half-Life 2 zal een rechtstreekse port zijn van de PC-versie, de game is alleen geoptimaliseerd voor de console. Zo is de besturing nu aangepast en is er hier en daar wat grafische pracht ingeleverd zodat de Xbox het nog aankan. Helaas zal er geen multiplayermode in de game zitten, dus ook geen split-screen of online.

Half-Life 2 verschijnt eind dit jaar voor de Xbox. Voor de PC is hij al uit.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Krizzle's avatar

    Mwoah, ziet er niet heel super uit. Ik hoop dat het in het echt mooier wordt.

  2.   
    dummy006's avatar

    ligt het aan mij, of haalt dit het bij lange na niet bij de pc versie? 😕

  3.   
    SanMan's avatar

    Aan de screens te zien, niet echt nee…

  4.   
    Fawaka-W's avatar

    wat een ongelovelijke achteruitgang….

  5.   
    d@nny's avatar

    Het zijn maar jpg’tjes maar ik hoop niet dat het spel echt zo is.

  6.   
    snowbob's avatar

    hmz, geef mij maar pc versie 😉

  7.   
    Eggie124's avatar

    euhm.. wakker worden.. tis een xbox jah 733MHZ… en een pc had der veel meer nodig.. en dit zijn maar verkleinde screens khoop dat hij mooier word.. maar de pc halen denk ik niet(duuh)

  8.   
    gamer112's avatar

    het kan ook aan de screenshots liggen dat ze niet mooi zijn dat was toch ook eerst bij een anders spel volgens mij zijn die screenshots niet goed genomen

  9.   
    gamer1's avatar

    ik hoop het 👿

  10.   
    Fawaka-W's avatar

    de ingame trailer is ook shit . dus kom niet te veel verwachte 🙂

  11.   
    gamer112's avatar

    ik denk dat het uiteindelijke wel mooi word ik neem hem niedegval wel dan heb ik toch half life 2 en anders download ik hem als de grafix niet mooi zijn