Project Gotham Racing 3 demo te downloaden via Xbox Live

Kon je vorige week al de Fight Night: Round 3 demo downloaden via Microsoft online gamingnetwerk voor de Xbox 360, Xbox Live, vandaag is er een Project Gotham Racing 3 demo te downloaden. Dit wordt door velen gezien als dé launchgame voor de Xbox 360. De demo weegt maarliefst 1,25 Gigabyte (!), dus het zal wel een tijdje duren voordat je hem binnenhebt. De demo is gewoon gratis te downloaden en kost geen credits.

Project Gotham Racing 3 draait, net zoals zijn voorgangers, wederom weer om snel rijden en stijlvol rijden. Het draait namelijk allemaal om het Kudos-systeem. Kudos verdien je uiteraard nog steeds door het rijden met stijl. Powersliden, 360’s maken, mooie bochten nemen, wielen van de grond, in iemand anders’ slipstream rijden, etcetera. Ook ditmaal rijdt de speler exclusief in de meest exotische bolides, zoals Ferrari’s en Lamborghini’s. In totaal heeft de game een wagenpark van 75 stuk voor stuk bloedsnelle auto’s.
Je kunt rijden in New York, Londen, Tokyo, Las Vegas en de Nurburgering. Al deze steden zijn weer zeer realistisch nagemaakt en zien er adembenemend mooi uit, met 3D toeschouwers langs de kanten. Maar online komt de game pas echt tot zijn recht met scoreboards, wedstrijden en internationale toernooien.

Project Gotham Racing 3 ligt al in de winkels voor de Xbox 360, en nu is de demo van de game dus ook gratis te downloaden.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    kijk dat is nou mooi gratis dat is netjes dat ze het ook voor de xbox 360 doen met demo’s

  2.   
    n00kie's avatar

    ja heeeeel vet

  3.   
    Diede's avatar

    Respect 😉

  4.   
    Cirdan's avatar

    jepz

  5.   
    Firef0x's avatar

    die demo`s zijn toch welhandig voor een console

  6.   
    Fawaka-W's avatar

    netjesss!

  7.   
    Tom's avatar

    Ik ga ‘m zo effe downloaden!