Een week lang gratis content downloaden van Xbox Live

Een ticket naar the States is duur en daarbij wordt de échte informatie vaak behind closed doors vrijgegeven. Om je toch het E3-gevoel te geven, gaat Microsoft een week lang, van maandag 8 mei 09:01 uur tot maandag 15 mei 08:59 uur, je helemaal op de hoogte houden wat betreft de E3. Dat betekent de nieuwste gamedemo’s, trailers en nieuws van de E3. Gratis te downloaden van Xbox Live Marketplace.

In totaal zijn tijdens de E3-week zo’n 60 stuks content op Xbox Live Marketplace te downloaden, waaronder speelbare demo’s en/of trailers van nieuwe games, zoals Test Drive: Unlimited, Moto GP 06, Crackdown, Dead or Alive: Xtreme 2, The Lord of the Rings, The Battle for Middle Earth II, Splinter Cell: Double Agent en meer.

Daarnaast zal er een nieuwe multiplayer map-pack voor Call of Duty 2 te downloaden zijn, wordt UNO gereleased op de Xbox Live Arcade, prijsvragen, trailers van bioscoopfilms, ‘Limited Edition E3 Gamerpics en Themes’ en een kijkje achter de schermen. Om het af te wisselen staan er ook Game-with-Fame multiplayersessies met tal van celebrities, zoals Jenny McCarthy, Method Man en Panic Channel (met Dave Navarro, Stephen Perkins, Chris Chaney en Steve Isaacs). Als we niet genoeg met details hebben gesmeten, weet ik het ook niet meer.

Europese voetbalfans met een Xbox 360 kunnen van 8 tot 15 mei ook meedoen met de Xbox Live Football Free-for-All. Een week lang staat Xbox Live in Europa helemaal in het teken van het WK Voetbal en kunnen gamers het gratis online tegen elkaar opnemen in EA’s game 2006 FIFA World Cup voor Xbox 360. Good Lord, Microsoft draait overuren.

  1.   
    sambir's avatar

    goeie zet hoor van die mannen 😉

  2.   
    CHAOS's avatar

    😀 😀