Nightmare Pack voorziet F.E.A.R. van nieuwe multiplayer maps

Sierra bracht vorige week via Xbox Live al een update uit voor de horror-shooter F.E.A.R., waarmee de game voorzien werd van twee nieuwe multiplayer modi: Control en Conquer All. Beide varianten zijn team-based, gericht op het bezetten van control points en zijn te spelen in alle originele multiplayer maps. Er werd destijds ook al aangekondigd dat we spoedig nieuwe multiplayer maps konden verwachten en vandaag is het moment alweer daar.

De nieuwe maps zitten verpakt in het Nightmare Pack en dit pack brengt je in totaal vier nieuwe maps. Voor Conquer All en Capture The Flag fans zijn er de maps Heliport, waarin je close quarters combat krijgt, en Spill Kill, een compacte map waarin je te maken krijgt met heel veel non-stop actie. Speel je liever Deathmatch of Control, dan valt er genoeg te beleven met de maps Asylum en Cafeteria.

Het Nightmare Pack is nu te downloaden via Xbox Live en kost 500 Microsoft Points.

F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon) is een first person shooter die om actie en horror draait. Een paramilitaire groepering heeft succesvol een luchtvaartbedrijf ingenomen en de mensen daar tot gijzelaars gemaakt. Ze stellen geen eisen, maar dat weerhoudt de overheid er niet van hun beste mensen naar binnen te sturen en er een einde aan te maken. Dat plan mislukt gigantisch, want de gestuurde commando’s worden grof overmeesterd en de beelden die het naar buiten halen worden abrupt afgekapt door een heel eigenaardige vorm van vernietiging. Gelukkig ben jij er nog, want jij bent getraind om het onverklaarbare onderuit te halen en krijgt de beste en nieuwste spulletjes mee.

F.E.A.R. is uitgebracht voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    TheDude's avatar

    Hele vette shooter, alleen vond ik de actie van Ubisoft met gratis content toch wel beter…

  2.   
    patrick123's avatar

    je hebt gelijk maar ubisoft heeft ook zijn min punten 😉