Apollo Justice: Ace Attorney naar de VS; Europese release waarschijnlijk

Schraap je stem, want Apollo Justice: Ace Attorney komt naar het westen! Begin 2008 mogen de Amerikanen weer ‘Objection!’ in de microfoon van de DS gaan schreeuwen want de jongste telg van de Ace Attorney familie (tot nu toe alleen bekend van Phoenix Wright: Ace Attorney) wordt vertaald van Japans naar Engels. Capcom wil niets zeggen over een Europese release, maar het is nu hoogstwaarschijnlijk dat wij Apollo Justice ook krijgen.

Apollo Justice speelt zich af in het Ace Attorney universum dat we kennen van Phoenix Wright. Phoenix heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe advocaat: Apollo Justice! Ook hij moet zich gaan bewijzen in de rechtzaal door logisch te denken en zo de waarheid aan het licht te brengen. Dit deel van de Ace Attorney reeks is de eerste die speciaal ontwikkeld is voor de DS, dus wij krijgen geen GBA ports meer. Verwacht extra veel puzzels die gebruik maken van het Touch Screen, de microfoon en de dubbele schermen.

  1.   
    Odys's avatar

    YES! Tis altijd een beetje spannend met die Japanse uitgevers, maar ik dacht al dat Apollo Justice hierheen zou komen. Of naar de VS. Maakt mij niet uit, ik importeer wel als het moet 😆 Importeren uit de VS is toch goedkoper dan hier kopen 👿