Infinity Ward werkt hard aan problemen met PS3-servers Call of Duty 4

Call of Duty 4: Modern Warfare ligt inmiddels in de winkel en de game lijkt nu al een ongekend succes, getuige ook onze lovende review. Het succes heeft echter ook een keerzijde, want de online servers voor de PlayStation 3-versie van de game zijn werkelijk overspoeld door de enorme groep gamers. Hierdoor zijn er de afgelopen dagen regelmatig connectieproblemen voorgekomen, maar Infinity Ward heeft al aangegeven dat een speciaal server-team er dag en nacht aan werkt:

    “The only real issue is that the servers we’re getting hit really hard, especially with the launch in Europe doubling that traffic, just something that requires optimising on the server side and we’ve been working with the PSN COD4 Server team from the moment it started having issues assisting any way we can to help them get them up to speed faster.”

Call of Duty 4: Modern Warfare speelt zich af in het heden, waar je mag strijden in uiteenlopende gebieden als het Midden-Oosten, Oost-Europa, de Noord-Atlantische Oceaan en Londen. De terrorist Zakhaev is de leider van Four Horsemen of the Apocalypse, vier machtige terroristen die Rusland terug willen brengen naar de tijden van hun volksheld Stalin. Als gevolg hier van ontstaat er een grootschalige burgeroorlog. De Amerikanen starten hun tegenacties, maar ze worden door Zakhaev richting het Midden-Oosten gelokt. De Britse SAS doorziet de plannen van Zakhaev en ze informeren de Amerikanen direct. Zodoende vecht je met zowel de Britten als de Amerikanen tegen deze gevaarlijke terrorist.

Meer weten over Call of Duty 4: Modern Warfare? Check dan onze review.

Call of Duty 4: Modern Warfare is inmiddels verschenen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

  1.   
    timtrix's avatar

    dat is minder had ik hem nou maar op 360 gekocht als ik had geweten van deze problemen live is en blijft sterker blijkbaar 😥

  2.   
    TheDude's avatar

    Live is al veel langer bezig en heeft inderdaad een goede basis staan. Maar het PSN doet het imo ook goed en Infinity Ward werkt aan de optimalisatie dus dat komt echt wel goed. 🙂

  3.   
    nielz's avatar

    dan maar ff singleplayer

  4.   
    LXZ-76's avatar

    TheDude schreef, "Live is al veel langer bezig en heeft inderdaad een goede basis staan. Maar het PSN doet het imo ook goed en Infinity Ward werkt aan de optimalisatie dus dat komt echt wel goed. 🙂 "

    PSN heeft gewoon meer tijd nodig om te ontwikkelen, als je kijkt naar hoe oud live is, is het gewoon onmogelijk om op zo’n korte basis PSN te ontwikkelen die live kan evenaren.

  5.   
    EnVy DaMaG3R's avatar

    op xbox live merkt je er niks van maar er worden ook meer servers voot lve bijgemaakt.

  6.   
    PielePalle's avatar

    PSN is tenminste gratis 8)

  7.   
    Tazama's avatar

    volgens mij had rfom en warhawk dit ook

  8.   
    jungler's avatar

    aan die singleplayer hebe ze ook hard aangewerkt dus mischien de bedoeling dat iedereen eerst single speelt 😆

  9.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik hoop dat ze het fixen ikzelf kan nog steeds niet Online met Call Of Duty 3 voor de PS3 😥

  10.   
    pertie's avatar

    timtrix schreef, "dat is minder had ik hem nou maar op 360 gekocht als ik had geweten van deze problemen live is en blijft sterker blijkbaar 😥 "

    Gaat wel over,de ps3 is nog jong dus vandaar dat er nog steeds fouten zijn,En xbox live is idd populairder maar wederoms de ps3 is nog niet zo oud dan de 360.