Xbox Original downloads bevestigd

Microsoft heeft het gerucht dat we eerder vandaag al bespraken bevestigd: ze zal Xbox titels beschikbaar stellen via Xbox Live Marketplace. We mogen de eerste Xbox Original downloads op 4 december verwachten.

Er werd in het persbericht gehint naar titels als Fable, Halo, Fahrenheit, Crimson Skies en Psychonauts. Laatstgenoemde valt op omdat die het commercieel erg slecht gedaan heeft, in tegenstelling tot de andere drie titels. De games moeten 1200 MS-punten per stuk gaan kosten, wat neerkomt op ongeveer 15 euro.

  1.   
    N360Gamer's avatar

    Wel leuk voor mensen die geen oude xbox hebben, maar ik heb halo en fable gewoon nog op disc 😉

  2.   
    Carmen07's avatar

    15 euro voor een game die je al voor 1/3 van die prijs uit de budgetbak kunt vissen. Beetje erg commerciële actie…

  3.   
    Rhemme's avatar

    Halo 1 ligt zelfs niet eens meer in de winkels, me dunkt. Erg goede oplossing dit, want ik zie Sony dit nog niet met PS2-games op het PlayStation Network doen.

  4.   
    TheDude's avatar

    Beetje zoeken en je komt 2e hands ook een heel eind. Natuurlijk is het puur een service voor het gemak, simpel een game binnenhalen zonder gedoe.

    En ach, het PSN komt er ook nog wel, maar heeft gewoon een behoorlijke tijd achterstand, dus even geduld. Je ziet het ook met demo’s die nog maar moeizaam richting PSN komen, terwijl ze op Xbox Live met grote regelmatig online vliegen.

  5.   
    Aquila's avatar

    Tja… tis wel leuk, maar heb nog genoeg games op dvd van de oude xdoos