Microsoft lanceert Fall Update voor Xbox Live

Sinds de lente-update van de Xbox 360 is er niet heel veel gebeurd. Vernieuwingen of patches rond Xbox Live of het dashboard bleven weg en voor sommige gamers was dit wellicht een kleine teleurstelling. Gelukkig komt daar vanaf vandaag verandering in, want zojuist heeft Microsoft de zogeheten Fall Update vrijgegeven.


Naast de reeds aangekondigde timerfunctie werd enige tijd geleden ook al onthuld dat er een ‘friends-of-friends’ functie toegevoegd zal worden dankzij de update. Met deze functie is het mogelijk om de friendslist van jouw vrienden te bekijken. Mocht je wat meer gehecht zijn aan je eigen privacy, dan kan je deze functie altijd nog uitschakelen via het dashboard of op de officiële website.

Verder zullen er nieuwe video features beschikbaar zijn met onder andere support voor divx 5.0 en hoger, zijn er verbeteringen doorgevoerd aan online profielen en kunnen we genieten van de toevoeging van Xbox Originals en goedkopere Xbox Live Arcade titels.

  1.   
    LXZ-76's avatar

    owkee??? 😕

  2.   
    Ruudjee's avatar

    Ik heb ‘m gedownload. Niet echt revolutionair.

  3.   
    Kaassouffl3's avatar

    Wa is et dan precies?

  4.   
    JortVM's avatar

    Net wat Ruud zegt, niet erg revolutionair.

    Kijk, het is altijd een leuke bijkomstigheid, maar stop er dan gelijk nog wat meer functies bij!

  5.   
    Neolite's avatar

    wat een update zeg, voegt alleen wat handige dingetjes toe, niks belangrijks

  6.   
    Aadb's avatar

    Lees ik dat goed

    DIVX 5.0 Support :s denk dat dat nog niet helemaal goed is hoor, maja zal ut binnenkort ff proberen kijken of ik divx filmpie kan afspelen vanaf me usb stick of streaming media. 🙄

  7.   
    Ruudjee's avatar

    ’t Enige wat ik wel grappig vind: (het stelt geen réét voor)
    Is dat als je de disc selecteert op het Dashboard. Nu vervaagt het beeld eerst, en start het spel op. Eerst begon die Doos te blazen en sprong het beeld plotseling naar zwart toe.

    Wat een nutteloze post eigenlijk 😆