Een demo van Apollo Justice hier te spelen

Wij moeten nog even wachten voordat hij hier in de schappen ligt, maar Capcom heeft nu al een gratis Flash demo vrij gegeven van Apollo Justice: Ace Attorney. Hierin krijg je een uitgebreid voorproefje van wat de game gaat bieden. Als je dit formaat te klein vindt kan je het hier een grotere versie vinden.

Schraap je stem en pak de stylus stevig vast, want Apollo Justice: Ace Attorney komt eraan! Met dit nieuwe deel in de Ace Attorney reeks mogen we weer ‘Objection!’ in de microfoon van de DS gaan schreeuwen, bewijs gaan presenteren en getuigen uit gaan horen. Apollo Justice speelt zich af in het Ace Attorney universum dat we kennen van Phoenix Wright. Phoenix heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe advocaat genaamd Apollo Justice. Ook hij moet zich gaan bewijzen in de rechtszaal door logisch te denken en zo de waarheid aan het licht te brengen. Dit deel van de Ace Attorney reeks is de eerste die speciaal ontwikkeld is voor de DS, dus wij krijgen geen GBA ports meer. Verwacht extra veel puzzels die gebruik maken van het Touch Screen, de microfoon en de dubbele schermen.

Apollo Justice: Ace Attorney verschijnt op 12 februari in de Verenigde Staten. De Europese release is bevestigd, alleen het is nog onduidelijk wanneer hij uitgebracht zal worden.

  1.   
    LXZ-76's avatar

    veelste weinig actie naar mijn smaak. En weet iemand hoe je voor bij dat cross-examination komt. Bij mij gaat hij telkens overnieuw.

  2.   
    Mrn.'s avatar

    Mooi spelletje, alleen veels te moelijk ๐Ÿ˜› .

  3.   
    Lashrom's avatar

    Ik begrijp er helemaal niks van !

  4.   
    Darkknight's avatar

    snap dr geen bal van te veel tekst

  5.   
    samus's avatar

    wow kzit een half uur aa de tekst ๐Ÿ˜›

  6.   
    VanishNL's avatar

    echt wtf dit is echt te saai met heel die tekst
    ๐Ÿ˜ฎ

  7.   
    Odys's avatar

    WTF, wat zijn jullie smakeloos. Dat er tekst in zit betekent niet dat het saai hoeft te zijn ๐Ÿ™‚ Ik heb heel erg genoten van de vorige spellen en verwacht na het zien van deze demo alleen maar nog meer uit naar Apollo Justice ๐Ÿ˜†