XBLA-versie GoldenEye gecancelled?

Lange tijd was het nog slechts een gerucht, maar enige tijd geleden was het dan toch een zekerheid: ontwikkelaar Rare werkte aan een Xbox Live Arcade-port van de Nintendo64-klassieker GoldenEye. Helaas gaan de geruchten nu verder op een minder positieve manier, want het lijkt er op dat de XBLA-versie van GoldenEye gecancelled is.

De game zou bijgewerkte graphics krijgen en een volledig nieuwe Xbox Live multiplayer, maar Microsoft en Nintendo kunnen het blijkbaar niet eens worden over de financiële zaken. Microsoft wil éénmalig een bepaald bedrag overmaken voor de rechten van GoldenEye, maar Nintendo schijnt voor elke transactie van de game geld te willen zien.

Een grote tegenvaller voor de vele fans, die wellicht al tijden uitkijken naar deze remake van wat mogelijk de beste James Bond game ooit is. Zeker als je bedenkt dat de ontwikkeling volgens Rare nog slechts twee maanden geduurd zou hebben.

De tijd zal het leren of we ooit nog met een bijgewerkte versie van GoldenEye aan de slag kunnen…

  1.   
    Ruudjee's avatar

    Ik hoop zó dattie komt 🙁

  2.   
    Neolite's avatar

    jammer, had het graag gespeeld 😥

  3.   
    stormtrooper's avatar

    wel jammer voor de 360 spelers 😮

  4.   
    Kaassouffl3's avatar

    Hij moet komen 😮

  5.   
    Rock-in's avatar

    Altijd het zelfde met die bedrijven. 😡

  6.   
    LXZ-76's avatar

    ”kaassouffl3″ schreef, "Hij moet komen :o"

    IDD HIJ MOET! klote nintendo en klote microsoft.

  7.   
    Bumshakalakabum's avatar

    haha poor Nintendo, denken ze zo even geld van Microsoft te kunnen ontfutselen.. GROW UP! EN LAAT MS DIE GAME GEWOON UITBRENGEN 🙂