Europese release Apollo Justice: Ace Attorney op 9 mei

Na de avonturen van Phoenix Wright kunnen we straks ook de rechtbank betreden met de nieuwe advocaat, genaamd Apollo Justice. In Japan en de Verenigde Staten is de game al verkrijgbaar, maar wij moeten er nog even op wachten. Nintendo laat vandaag weten dat we nog een goede twee maanden geduld moeten hebben, want Apollo Justice zal op 9 mei in Europa verschijnen.

Schraap je stem en pak de stylus stevig vast, want Apollo Justice: Ace Attorney komt eraan! Met dit nieuwe deel in de Ace Attorney reeks mogen we weer ‘Objection!’ in de microfoon van de DS gaan schreeuwen, bewijs gaan presenteren en getuigen uit gaan horen. Apollo Justice speelt zich af in het Ace Attorney universum dat we kennen van Phoenix Wright. Phoenix heeft plaatsgemaakt voor een nieuwe advocaat genaamd Apollo Justice. Ook hij moet zich gaan bewijzen in de rechtszaal door logisch te denken en zo de waarheid aan het licht te brengen. Dit deel van de Ace Attorney reeks is de eerste die speciaal ontwikkeld is voor de DS, dus wij krijgen geen GBA ports meer. Verwacht extra veel puzzels die gebruik maken van het Touch Screen, de microfoon en de dubbele schermen.

Apollo Justice: Ace Attorney verschijnt op 9 mei voor de Nintendo DS.

  1.   
    blizzardo's avatar

    Dit lijkt me dus egt geen leuk spel:(
    maar voor mensen die later advocaat willen worden, kan dit een leuk spel worden. 😛

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Denk ook echt dat je hier veel aan hebt als je advocaat wil worden. 😛 Maar Phoenix Wright was toch wel een sterke serie dus wieweet maken ze hier ook wel weer wat leuks van.