Splinter Cell: Chaos Theory en Metal Arms straks Xbox Originals

Microsoft heeft vandaag bekend gemaakt dat we komende maandag, 21 april, twee nieuwe Xbox Originals kunnen verwachten. Voor 1200 Microsoft Points is het straks ook mogelijk om Splinter Cell: Chaos Theory of Metal Arms: Glitch in the System aan je collectie toe te voegen.


Splinter Cell: Chaos Theory speelt zich af in 2007 in Noord Korea. Wanneer Noord-Korea China en Japan heeft geboycot, wordt Third Echelon, onderdeel van het NSA waarin Sam Fisher werkt, opgeroepen om het land te infiltreren en een oorlog te voorkomen. Sam Fisher heeft dit keer allerlei nieuwe dingen tot zijn beschikking, zoals een mes, nieuwe prototype wapens, gadgets en nieuwe moves.

In Metal Arms: Glitch in the System bevinden we ons op de door robotten bewoonde planeet Iron Star. Tijdens een mislukt experiment is een zelfdenkende, gevaarlijke robot gemaakt: General Corrosive. Nadat deze robot zijn makers had vermoord, begon hij aan zijn ultieme droom door een krachtig leger op te zetten en de Droids, robotten uit de arbeidersklasse, tot slaven te maken. Jij speelt de rol van Glitch, een vrolijke robot uit Droid City, en aan jou de taak om je volk te redden.

  1.   
    Niekolaas's avatar

    Dat vind ik echt een mooi systeem!! ben erg benieuwt!! 😀

  2.   
    Ruudjee's avatar

    Chaos Theory verdient zeker wel een plaatsje ja!

  3.   
    RinusReetRidder's avatar

    CT was zeker een van de beste Splinter Cell games. Maar vlak ook Metal Arms niet uit. Erg goede recensies maar helaas niet heel goed verkocht terwijl het toch een geweldige game is. 🙂

  4.   
    LXZ-76's avatar

    Als CT multiplayer heb ga ik em kopen.