Overlord krijgt PlayStation 3 demo

Codemasters heeft de demo vrijgegeven voor Overlord op de PlayStation 3. De demo is vanaf vandaag beschikbaar via het PlayStation Network. Tevens heeft Codemasters laten weten dat de volledige game op 20 juni uit zal komen. De PlayStation 3 versie zal volgens Codemasters ‘extra evil’ zijn in verhouding tot de PC en Xbox 360 versie.

Dit houdt in dat de game volledig up-to-date zal zijn op het moment dat hij uitkomt. Daardoor zijn online co-op en splitscreen multiplayer inbegrepen, evenals een minimap en de recent verschenen Overlord: Raising Hell uitbreiding. Verder is de game geprogrammeerd om gebruik te maken van 7.1 surround geluid.

In Overlord is het de bedoeling dat je zo corrupt en wreed mogelijk bent om uiteindelijk de nieuwe ‘Overlord’ te kunnen worden. Als leider van de Minions, een soort Imp-achtige wezens die geloven dat jij de herboren, oude Overlord bent, kan je allerlei opdrachten laten uitvoeren. De Minions zullen voor je vechten, spullen voor je halen en zelfs voor je willen sterven. Uitsluitend jouw acties bepalen of je zal slagen om de nieuwe, sterke heerser te worden. In hoeverre dat zal lukken hangt af van de mate waarin je al je kwaad verspreidt. Ben je gemeen, of ben je echt extreem gemeen? Voorzien van veel zwarte humor en donkere ironie, zal de game je meenemen op een reis vol parodieën op klassieke personages en fantasy-scenario’s.

Kun je niet wachten? Lees dan onze reviewvan de Xbox 360 versie.

Overlord verschijnt 20 juni voor de PlayStation 3.

  1.   
    The Beaver's avatar

    De spel was master op de Pc en Xbox 360, Leuk dat er een Demo voor de ps3 komt,:D

  2.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    net men ps3 kapot is komen zulke leuke dingen 😥 gta 4 overlord race driver grid , 🙁

  3.   
    Soviet OsakaHugger's avatar

    Mooi ! 😀

  4.   
    xizaaR's avatar

    ”Pdep1″ schreef, "Mooi ! 😀 "

    Idd kan niet wachten.

  5.   
    Lashrom's avatar

    M’n PS3 raakt eenbeetje vol door die demo’s. Heb er een stuk of 10/13. Even kijken of deze demo een plaatsje krijgt in m’n demo list 😀