Bruce Willis een rol in Kane And Lynch film?

Goedlopende games worden veelal verfilmd. En aangezien Kane and Lynch: Dead Men een tijdje geleden nog een mijlpaal bereikte, lag een film dan ook wel voor de hand. Wie er echter nog gecast werd, was de resterende vraag…

Vandaag kregen we te horen dat Die-Hard acteur Bruce Willis mogelijk een rol in de film zou krijgen. Natuurlijk niet zo maar een rol, maar die van Adam “Kane” Marcus, die samen met zijn maatje Lynch een hoop oproer doet opwaaien.

De film wordt geregiseerd door Simon Crane, een invalregiseur en stunt-coordinator Mr & Mrs. Smith, Troy en X-Men: The Last Stand. Zoal te verwachten viel is dit geen A-filmregiseur, maar het is nog altijd beter dan Uwe Boll.

Kane en Lynch zijn niet de volgende Bassie en Adriaan of Ernst en Bobbie. Integendeel, Kane en Lynch zijn allesbehalve brave vriendjes en slaan elkaar het liefst de hersens in. Kane als potentiële huurmoordenaar en Lynch als medische psychopaat, beide wachtend op hun executie, zijn genoodzaakt om samen te werken nadat ze gekidnapt zijn door een bende genaamd ‘The Seven’ waarvan ze allerlei smerige klusjes opgedrongen krijgen.

Spelende als Kane zal je verscheidene levensgevaarlijke missies voorgeschoteld krijgen die gestationeerd zijn over de hele wereld. Het spel kent een coöperatieve mode waarbij een eventuele tweede speler de rol van Lynch op zich kan nemen, wat vooral een zeer smakelijke feature voor de Xbox 360 en PlayStation 3 kan zijn.

Wil je meer weten over deze game? Check dan ook eens onze review!

Kane & Lynch: Dead Men is inmiddels verschenen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Ja ik denk dat Bruce wel geschrikt zal zijn voor die rol 😆

  2.   
    Gerjann's avatar

    het was egt een hele slechte game vond ik! En nu een film! 😮 🙁

  3.   
    Ika Q's avatar

    Ik vond het anders een toffe game. Bruce Willis zou best in die rol passen. 8)

    Edit: Kane and Lynch heeft al meer dan dan 1,5 miljoen kopies verkocht en zoiets noem ik niet slecht 😆

  4.   
    nickykolkie's avatar

    Bruce moet erin hij is egt een goede acteur 😆

  5.   
    Silent Assasin's avatar

    de game was echt egt te lauw!!! kheb hem nu al 4 x uitgespeeld 😀 ben benieuwd naar de film!! 😆

  6.   
    Codename_black's avatar

    Bruce is echt een goeie acteur,Ik hoop dat het dan een Top film wordt!

  7.   
    GraveDevil's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Ja ik denk dat Bruce wel geschrikt zal zijn voor die rol 😆 "

    Dan zie ik Mel Gibson ook wel graag als die adnere 😛 (heb de game btw niet gespeeld) Hij speelt ook wel in vette films als The Patriot, We Were Soldiers, Braveheart en nog een hele zooi. Dat soort films spreken mij meer aan. Bruce zit in Die Hard en dat soort over-the-top typisch Amerikaanse actie films. Zijn ook leuke films, maar na een tijdje heb je dat ook wel gezien.. Liever historische/vietnam/wo II films 🙂 En omdat Bruce hierin speelt, denk ik dat dit ook weer zo’n over-the-top Amerikaanse actie film word waarbij zowat half NY (om maar ff wat te noemen natuurlijk) ontploft als er een auto een stoeprand raakt, om het ff te overdrijven 😛

    De film wordt geregiseerd door Simon Crane, een invalregiseur en stunt-coordinator Mr & Mrs. Smith, Troy en X-Men: The Last Stand. Zoal te verwachten viel is dit geen A-filmregiseur

    Whu-whu-whu-whut? Zijn geen kleine titels, en hij heeft vast wel veel ervaring opgedaan als invalregisseur. Denk wel dat dit goed komt 8)

  8.   
    Alias's avatar

    Gaan ze nu ook al een film maken van Kane & Lynch?? Ze zijn de laatste tijd wel druk bezig met het maken van films. 🙂 😉

  9.   
    GraveDevil's avatar

    ..-[Alias]-.. schreef, "Gaan ze nu ook al een film maken van Kane & Lynch?? Ze zijn de laatste tijd wel druk bezig met het maken van films. 🙂 😉 "

    De boeken waar een aantal films op gebaseerd zijn worden naar mijn idee vervangen door games. Maar in die recensies zie je dan altijd heel minderwaardig “computerspelletjes” staan.. Zet er dan gewoon “game” neer, is korter en klinkt beter 8)

  10.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Codename_black schreef, "Bruce is echt een goeie acteur,Ik hoop dat het dan een Top film wordt!"

    oo ja dat dachten de makers ook toen ze Kane & Lynch als de hoofdersonen in de game stopte maar kijk eens wat een toppertje het nu is . 🙄