Futuristische omgevingen en voertuigen in nieuwe screenshots Pyroblazer

Een tijd geleden hadden we al een stuk of vijfentwintig screenshots voor je van de futuristische racegame Pyroblazer, en nu komt daar weer een grote hoeveelheid nieuwe screenshots bij. Momenteel is een precieze releasedatum nog steeds niet bekend, hoewel de game deze maand al uit zou moeten komen.

Pyroblazers is een nieuwe, futuristische race game die zich afspeelt op verschillende locaties in New Apeiron. Tijdens het racen kun je items oppakken, waaronder wapens, om het je tegenstanders flink lastig te maken. Naast een singleplayer mode zal het spel ook twee multiplayer modes bevatten, waaronder een online multiplayer mode. Het spel zal draaien op de Ultra Engine van Eipix en de PhysX software van Ageia.

Pyroblazer voor de PC komt aankomende juni al uit. Mensen die het spel voor de Wii of voor de PSP willen hebben zullen helaas nog even moeten wachten. Een release datum voor de Wii of voor de PSP is nog niet bekend.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Skeeter NL's avatar

    Ik heb echt niks met RACE-GAMES te maken en met dit al helemaal niet. DOe mij dan maar, SvR08 of Fifa 08 😛

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Misschien word dit wel de eerste leuke Sci-fi race game na StarWars Podracer 😛 Al die andere vond ik namelijk beetje te moeilijk 😉

  3.   
    GraveDevil's avatar

    Racegames vind ik soms wel vet. Dan moet ik wel met een muscle car zo hard kunnen dat als ik op topsnelheid hem keihard in de bocht ram, en uiteindelijk weer op topsnelheid ben, dat ik dan nog voor lig 😛 Dus dit lijkt me niks, geen muscle cars 😛

  4.   
    Vinstaro's avatar

    Ahum dit word niks echt niks ik zie het al ik hoef geen trailer te zien dit spel staat bij mij en ik denk bij velen andere niet in het lijstje!

  5.   
    nickykolkie's avatar

    Vinstaro schreef, "Ahum dit word niks echt niks ik zie het al ik hoef geen trailer te zien dit spel staat bij mij en ik denk bij velen andere niet in het lijstje!"

    nee zeker niet

  6.   
    The Beaver's avatar

    Bagger,!!!!!

  7.   
    RockMan's avatar

    Aan al deze reacties te zien is het niet echt een aanrader 😆
    ik was al niet van plan em te kopen, maar nu weet ik het zeker.

  8.   
    Majo's avatar

    ®ockMan schreef, "Aan al deze reacties te zien is het niet echt een aanrader 😆
    ik was al niet van plan em te kopen, maar nu weet ik het zeker."

    Vergeet niet dat geen van de mensen hierboven m al heeft gespeeld 😉

  9.   
    B–T–B-8's avatar

    misschien haal ik hem wel…. of niet