Major Nelson laat feature van vernieuwde Xbox 360-dashboard zien

Het vernieuwde dashboard voor de Xbox 360 laat nog even op zich wachten, maar Major Nelson (Larry Hryb) en de zijnen laten alvast wel een tipje van de sluier op middels hun blog, Gamerscoreblog. Hierop is gisteren de eerste feature in een serie geplaatst, waarin men de New Xbox Experience, zoals men het nieuwe dashboard noemt, uit de doeken zal doen.

Allereerst is het de beurt aan de vernieuwde Games Played-sectie. Deze is een stuk duidelijker en laat in รฉรฉn oogopslag zien welke spellen je onlangs hebt gespeeld, welke achievements je hebt gehaald en welke je nog moet unlocken. Verwacht binnenkort meer informatie over de New Xbox Experience.

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Het nieuwe dashboard begint voor m’n gevoel al wel te wennen. Ziet er toch best fris en modern uit. Die avatars kunnen me gestolen worden maar wat mij betreft een mooi nieuw jasje voor het dashboard straks. ๐Ÿ™‚

  2.   
    NLkevvNL's avatar

    RinusReetRidder schreef, "Het nieuwe dashboard begint voor m’n gevoel al wel te wennen. Ziet er toch best fris en modern uit. Die avatars kunnen me gestolen worden maar wat mij betreft een mooi nieuw jasje voor het dashboard straks. :)"

    ja ik ook;).. dit word wel wat mss

  3.   
    Julius's avatar

    ja word zeker leuk, een keer iets nieuws

  4.   
    Pack Leader's avatar

    NLkevvNL schreef, "

    ”RinusReetRidder” schreef, "Het nieuwe dashboard begint voor m’n gevoel al wel te wennen. Ziet er toch best fris en modern uit. Die avatars kunnen me gestolen worden maar wat mij betreft een mooi nieuw jasje voor het dashboard straks. :)"

    ja ik ook;).. dit word wel wat mss"

    Ziet er leuk uit. Origineel? ๐Ÿ˜‰

  5.   
    -050- Critical's avatar

    ze gaan gewoon mee met ps3 home en wii multiplayerchannal maar waarom niet ik vind het leuk ๐Ÿ™„

  6.   
    delta62's avatar

    Dat nieuwe dashboard is echt te cool! 8) Behalve de avatars dan. ๐Ÿ™ Gelukkig behoud je je gamerpicture gewoon nog! ๐Ÿ˜€

  7.   
    Garuda's avatar

    na niks voor mij