Mario Kart Wii weer bovenaan de verkoopcharts van week 49

In week 49 werden de laatste inkopen voor Sinterklaas gedaan, maar ook de Kerst-inkopen zijn deze week al op gang gekomen. Deze inkopen voor alle feestdagen beïnvloeden natuurlijk ook de verkoopcharts van games, maar dit is deze week wel minder te zien dan vorige week.

In ieder geval zien we net als vorige week Mario Kart voor de Nintendo Wii weer op plaats één, maar verderop in de charts is de Wii ook goed vertegenwoordigd met Wii fit op plaats drie en Wii Music op plaats tien. Ook zijn er een twee nieuwe games in de charts te zien, namelijk Grand Theft Auto IV voor de PC op plaats twee en Resistance 2 voor de Playstation 3 op plaats vier. Deze twee games komen op twee hogen plaatsen binnen en zullen waarschijnlijk nog wel even in de charts blijven staan.

Hieronder is de gehele top tien te zien:

    1. Mario Kart (Nintendo Wii) (1)
    2. Grand Theft Auto IV (PC) (Nieuw)
    3. Wii Fit (Nintendo Wii) (2)
    4. Resistance 2 (Playstation 3) (Nieuw)
    5. Call of Duty: World at War (Playstation 3) (3)
    6. Call of Duty: World at War (Xbox 360) (5)
    7. FIFA 2009 (Playstation 2) (-)
    8. Call of Duty: World at War (PC) (5)
    9. Need for Speed: Undercover (Playstation 3) (4)
    10. Wii Music (Nintendo Wii) (-)

Op deze website zijn de charts van de individuele platformen te vinden.

  1.   
    mrxthereal's avatar

    Echt, bah, ik kan zoveel leukere games verzinnen van de laatste 2 maanden die niet in deze lijst staan. Wat een verneukte lijst.

  2.   
    M@tthijs's avatar

    mrxthereal schreef, "Echt, bah, ik kan zoveel leukere games verzinnen van de laatste 2 maanden die niet in deze lijst staan. Wat een verneukte lijst."

    Wat een ontzettende domme reactie. Het gaat hier om de verkoopcharts van week 49, waarom ga je dan lullen over betere games. In die weken zullen die dan ook vast hoog in de verkoopcharts staan. Maar als er verkoopcharts komt van de laatste 2 maanden mag jij hier weer spammen 👿

  3.   
    Tha Destiny's avatar

    Een hele hoop games zijn al lang uit 🙄 🙄

  4.   
    mrxthereal's avatar

    Bijltje93″][quote=”mrxthereal schreef, "Echt, bah, ik kan zoveel leukere games verzinnen van de laatste 2 maanden die niet in deze lijst staan. Wat een verneukte lijst."

    Wat een ontzettende domme reactie. Het gaat hier om de verkoopcharts van week 49, waarom ga je dan lullen over betere games. In die weken zullen die dan ook vast hoog in de verkoopcharts staan. Maar als er verkoopcharts komt van de laatste 2 maanden mag jij hier weer spammen 👿 [/quote]

    Ow dus jij vind een game als Need for Speed Undercover wel goed genoeg om zo goed te verkopen. Dat is het enige wat ik bedoel, er staan best een aantal games in die helemaal niet zo goed zijn en het dus niet verdienen zo goed te verkopen, terwijl een aantal hele goede titels niet eens in de lijst staan en die het juist wel verdienen.

  5.   
    Flexican's avatar

    Daar gaat het helemaal niet om! Ze kijken naar verkoop cijfers.. dus ga niet bitchen over wat JIJ betere games vind.. want die worden kennelijk niet verkocht!

  6.   
    Nick Huizinga's avatar

    De enigste reden die ik kan verzinnen dat mario weer boven aanstaat is, door dat de kerst er weer aan zit te komen:p
    En de kleine kinderen houden nu eenmaal van mario 😆

  7.   
    Rock-in's avatar

    mrxthereal schreef, "Echt, bah, ik kan zoveel leukere games verzinnen van de laatste 2 maanden die niet in deze lijst staan. Wat een verneukte lijst."

    Deze lijst is ( als het goed is ) gebaseerd op keiharde cijfers. Het is geen lijst met aanbevelingen, maar met het aantal verkopen in Nederland.

  8.   
    mrxthereal's avatar

    Flexican schreef, "Daar gaat het helemaal niet om! Ze kijken naar verkoop cijfers.. dus ga niet bitchen over wat JIJ betere games vind.. want die worden kennelijk niet verkocht!"

    Jezus ik ben niet dom ofzo ik weet heus wel dat het om verkoopcijfers gaat als er staat ”verkoopcharts”, en dus dat het gewoon de feiten zijn. Ik uit alleen mijn MENING: dat ik het jammer vind dat bepaalde games niet beter verkopen dan anderen. Klaar. Dat schijnt te mogen aangezien ik hier in Nederland leef, dus we kunnen hier wel eeuwig over bljiven bitchen, maar mijn mening staat gewoon vast.

  9.   
    Darkknight's avatar

    ongelofelijk fallout 3 of gears of war 2 moet gewoon bovenaan staan

  10.   
    mrxthereal's avatar

    ”Darkknight “ schreef, "ongelofelijk fallout 3 of gears of war 2 moet gewoon bovenaan staan "

    Jeej gaan we hem nou met z’n allen ook bashen ofzo? Btw je hebt groot gelijk man.

  11.   
    Goalie92's avatar

    jezus gasten get a life, ja jij mrxthereal, deze lijst is gewoon dope en loop niet te zeuren, alsof dat gezeur de lijst zal veranderen 😡 GET A LIFE!!! en jij ook dark night