Nieuwe kleding voor je Xbox Live avatar beschikbaar

Als je het leuk vindt om je Xbox Live avatar af en toe eens een nieuwe look te geven, is dit nieuws voor jou. Microsoft heeft namelijk weer een stapel met nieuwe kleren beschikbaar gesteld. Voor de mannen zijn er enkele nieuwe polo’s, jassen en broeken. De vrouwen krijgen een nieuwe jas, shirt en broek. Daarnaast kunnen vrouwen met een voorliefde voor schoeisel ook genieten van nieuwe pumps en laarzen.

De extra kleding is geheel gratis beschikbaar gesteld en te herkennen aan een gouden ster. Deze ster tref je aan bij alle nieuwe kleding sinds de laatste keer dat je online bent geweest.

De New Xbox Experience, een nieuwe versie van de Xbox 360-interface, brengt diverse vernieuwingen met zich mee. In 3D-stijl kun je nu door de tabbladen bladeren en je kunt een eigen, interactieve avatar maken. Daarnaast kunnen games volledig geïnstalleerd worden op de harde schijf om laadtijden te verkorten en er zijn diverse sociale features bijgekomen, zoals Xbox LIVE Party. Tevens is het mogelijk om de Xbox LIVE Marketplace via een PC te bezoeken en zo op afstand aan te geven dat je bepaalde content naar je eigen Xbox 360 wilt downloaden.

  1.   
    Nick Huizinga's avatar

    Dat komt goed uit want voor deze koude avonden kan ik wel een warme jas gebruiken 😛

  2.   
    Neolite's avatar

    Sinds wanneer doet microsoft iets gratis 😮 😮

  3.   
    amine98324's avatar

    gratis 😕 😕

  4.   
    NLkevvNL's avatar

    ”amine98324″ schreef, "gratis 😕 😕 "

    jaaa nieuw he:P

  5.   
    VkraM16's avatar

    NLkevvNL schreef, "

    ”amine98324″ schreef, "gratis 😕 😕 "

    jaaa nieuw he:P"

    uuuhh tot nu toe waren de avatar kleding altijd al gratis geweest dus nieuw?? 😕