PlayStation 3 zal prijsverlaging krijgen in april volgens analist

Of de PlayStation 3 een prijsverlaging gaat krijgen is al lange tijd een punt van discussie, maar als we de analisten mogen geloven is het over een paar maanden al zo ver. Een analist heeft namelijk voorspeld dat de PlayStation 3 in april in prijs zal dalen waardoor je voor deze console nog maar 300 dollar betaalt in plaats van 400 dollar. Of deze prijsverlaging er echt komt en of deze ook voor Europa zal gelden is helaas nog niet bekend.

Volgens dezelfde analist zal Microsoft als reactie op deze prijsverlaging de Xbox 360 vijftig dollar laten dalen in prijs.


De Playstation 3 is Sony’s derde spelcomputer, en is op 23 maart 2007 in Europa verschenen. Ondanks een moeilijke start is de PS3 voornamelijk in Europa van de grond gekomen, door exclusives als Uncharted: Drake’s Fortune en Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. De spelcomputer is veel krachtiger dan de Xbox 360, alleen omdat veel games eerst ontwikkeld worden voor de 360 is dat voorlopig alleen te zien bij games die exclusief voor de PS3 ontwikkeld zijn. Gamen is leuk en aardig, maar is niet de enige functionaliteit van de Playstation 3: het is namelijk ook de goedkoopste en snelste Blu-Ray speler op de markt. Combineer dat met de mogelijkheid om CD’s af te spelen, een harde schijf om films en muziek op te zetten en je hebt een volwaardig multimedia apparaat.

  1.   
    Umbra's avatar

    Laat maar komen die prijsverlaging, misschien koop ik hem dan nog wel. ๐Ÿ™‚

  2.   
    Fawaka-W's avatar

    de zelfde analist die voorspelde dat de DS zou verliezen tegen psp?
    de zelfde analist die voorspelde dat de Wii de ondergang van nintendo zou zijn?

  3.   
    Nick Huizinga's avatar

    Bij Gamekings is al aangegeven dat er in Maart al een price-drop komt ๐Ÿ˜‰

  4.   
    mitchelltje9's avatar

    mooi ik wil een ps3 vanwege gratis online en hij heeft geen rode ringen geseik ๐Ÿ˜€

  5.   
    nanathan's avatar

    mooi zo dan koop ik nog een PS3 voor boven :p

  6.   
    PaNNa's avatar

    Nu vind ik het een schappelijke prijs. Ik ben zeker van dat de cijfers gaan steigen in de verkoop.
    In april? Hopelijk geen grap. ๐Ÿ˜›

  7.   
    Tha Saint's avatar

    Duurde heel lang maar eindelijk is het dan zover . Maar ik hoop dat het wel lukt , want Sony had al laatste tijd geldproblemen tog ?

  8.   
    Sarge's avatar

    Dit lijkt me wel een reden – als die er komt – om er eentje aan te schaffen 8)

  9.   
    mrxthereal's avatar

    Tha Saint schreef, "Duurde heel lang maar eindelijk is het dan zover . Maar ik hoop dat het wel lukt , want Sony had al laatste tijd geldproblemen tog ?
    "

    Eindelijk is het dan zover? Gast dit is maar een analist iedereen kan die shit roepen wat hij doet is speculeren! Er is nog helemaal niks zeker en bovendien roept de laatste tijd om de 2 weken wel een of andere mongool dat hij weet wanneer er een prijsverlaging zal komen. Onderhand zijn er al zo’n 400 mogelijke data.

  10.   
    valdood's avatar

    gaaf:D ๐Ÿ˜€

  11.   
    plesticmen's avatar

    ”mitchelltje9″ schreef, "mooi ik wil een ps3 vanwege gratis online en hij heeft geen rode ringen geseik ๐Ÿ˜€ "

    haahah dan lees jij niet goed met je rode ring gezeik want dat probleem is ook verholpen :P:P

  12.   
    WiGr's avatar

    Ook al heb ik al een dikke PC (overigens niet zo dik meer :P) en een Xbox 360, een PS3 zou met haar blu-ray capiciteiten en leuke exclusives niet lelijk staan in mijn huiskamer: als Sony de prijs nog verlaagt is dat misschien geen droom meer! ๐Ÿ˜‰

  13.   
    Pumbajeffrey's avatar

    nou als de PS3 in prijs verlaagd en de Xbox 360 reageert dan word het misschien tijd voor mij om een 360 erbij te nemen ๐Ÿ˜›