In de toekomst kleding voor je Avatar als Achievement?

Op het moment komt er regelmatig een setje nieuwe kleding voor de Xbox Live Avatars uit. Dit is de enige manier om aan nieuwe kleren voor je Avatar te komen, maar ontwikkelaar Rare wil hier verandering in brengen. Rare heeft namelijk bedacht om via games kleren beschikbaar te gaan stellen. Zo zou je kleding kunnen verdienen op eenzelfde manier als het verdienen van gamerpoints via Achievements.Het precieze statement van Lee Musgrave, artistiek leider bij Rare, luidt als volgt:

    “In time… games will be able to give away clothes and accessories just like Achievements. “

Stacey Law, producer bij Rare, heeft aangegeven dat de kleren niet door de ontwikkelaars zelf, maar door andere partners beschikbaar worden gemaakt. Dit kan betekenen dat er aan sommige accessoires en kledingstukken een commercieel tintje zal gaan hangen. De toekomst zal uitwijzen op welke manieren je aan nieuwe kleding voor je Avatar kan komen…

  1.   
    DutchFreeze's avatar

    ik weet niet hoe lastig die achievements zijn, maar eehm lijkt mij geen goed plan

  2.   
    Machtaman's avatar

    Als ze maar van 1000 punten afblijven dan vind ik het goed. Dus dat ze 100 punten + shirt ofzo. Maar dan met de shirt van de game. Dan is het wel leuk ik heb altijd al als niko bellic uitwillen zien of Masterchief πŸ˜†

  3.   
    Serg1337's avatar

    Machtaman schreef, "Als ze maar van 1000 punten afblijven dan vind ik het goed. Dus dat ze 100 punten + shirt ofzo. Maar dan met de shirt van de game. Dan is het wel leuk ik heb altijd al als niko bellic uitwillen zien of Masterchief πŸ˜† "

    Ja Master Chief!! πŸ˜† , lijkt me echt Über vet om mijn avatar zo te kleden πŸ˜›

  4.   
    Leon 2.0's avatar

    Klinkt goed, nog een reden om achievements te halen dan. πŸ™‚

  5.   
    Chikin's avatar

    Ik zie wel wat het gaat worden 8)

  6.   
    Krizzle's avatar

    Het lijkt mij wel wat als Microsoft zelf ook kleren beschikbaar stelt die je krijgt bij een bepaalde gamerscore. Niet te zieke dingen, maar gewoon elke 1000 punten een shirt erbij ofzo zou wel tof zijn. En dan bij 5k, 10k etc. speciale vette spullen.

  7.   
    Serg1337's avatar

    Krizzle schreef, "Het lijkt mij wel wat als Microsoft zelf ook kleren beschikbaar stelt die je krijgt bij een bepaalde gamerscore. Niet te zieke dingen, maar gewoon elke 1000 punten een shirt erbij ofzo zou wel tof zijn. En dan bij 5k, 10k etc. speciale vette spullen."

    ja en gewoon achievements krijgen met kleding ook… want anders moeten mensen 80 games kopen voor een t-shirt die ze cool vinden. dus ik wil hiermee zeggen: als je alle achievements hebt dat je dan een hele costuum krijgt die goed bij de spel past (zoals bij halo 3 een master chief pak en bij GH een rockster pak enz.) πŸ™‚

  8.   
    VkraM16's avatar

    ik zie het persoonlijk niet echt zitten 😳

  9.   
    Ken2BE's avatar

    Als ze van die 1000 punten blijven is het goed

  10.   
    R1chardTM's avatar

    Ik zie het idee zelf wel zitten, lijkt me wel leuk om wat te moeten doen om je Avatar mooi te maken.

  11.   
    gamerfreak23's avatar

    Machtaman schreef, "Als ze maar van 1000 punten afblijven dan vind ik het goed. Dus dat ze 100 punten + shirt ofzo. Maar dan met de shirt van de game. Dan is het wel leuk ik heb altijd al als niko bellic uitwillen zien of Masterchief πŸ˜† "

    jhaa masterchief of zoon call of duty gast