Star Wars: The Old Republic zal volledig gesproken zijn

De laatste game die te zien was op de persconferentie van EA was Star Wars: The Old Republic. Naast een lange trailer die zeer spectaculair was, werd er bekend gemaakt dat de volledige game helemaal gesproken zal zijn. Dit is een primeur in een MMORPG en het zal betekenen dat er meer dan 100.000 zinnen ingesproken zullen worden. Daarnaast is het verhaal in Star Wars: The Old Republic zeer belangrijk en zul je per klasse een compleet andere ervaring beleven.

Star Wars: The Old Republic is de langverwachte massive multiplayer online game in het Star Wars universum. De game speelt zich driehonderd jaar na “Knights of the Old Republic” af, dat is nog steeds enkele duizenden jaar voordat Anakin in zicht komt. Je kunt kiezen om als Jedi te spelen of als Sith, en verder nog een aantal andere klassieke Star Wars-rollen. Tijdens de game zul je verschillende metgezellen om je heen krijgen die je trouw zijn of bedriegen, afhankelijk van jouw acties.

Star Wars: The Old Republic verschijnt op een nog onbekende datum op de PC.

  1.   
    Mustiej's avatar

    we seriously need to get out of the star warses..>_> 🙄

  2.   
    lazylen's avatar

    Na(ast) WoW wordt dit één van de vetste en beste MMO’s. De beelden die ik gisteren zag waren zo indrukwekkend (wellicht geen ig gameplay). Van Lucas Arts en Bioware kunnen we eigenlijk ook niets anders verwachten.

  3.   
    Yippiekajee's avatar

    Na de ultieme verslaving meegemaakt te hebben met KOTOR I & II klinkt dit als muziek in mijn oren.

    Ik stop met werk en school zodra ik deze game in mijn klauwen heb zodat ik kan no-lifen voor een paar jaar!

  4.   
    Uchiha linkz's avatar

    heb ook de trailer bekeken en die was niet normaal geruwelijk:D

  5.   
    infected henk's avatar

    deze game is vast heel uitgebreid 😀