Skate 2 DLC onderweg

Vanaf 9 juli aanstaande is de ‘Maloon Money Cup’ te downloaden voor Skate 2. Deze downloadable content (DLC) zal een aantal nieuwe evenementen bieden. Zo zijn er nieuwe freeskate en straatwedstrijden aanwezig en zullen er nieuwe online-activiteiten te spelen zijn. Daarnaast zullen er 250 extra Achievements te behalen zijn voor Xbox 360-bezitters.

De Maloon Money Cup is vanaf 9 juli te downloaden voor $3,00 op het PlayStation Network of 240 Microsoft Points via Xbox Live.

Skateboardmekka San Vanelona is volgens de pro’s van de eerste Skate niet meer wat het ooit was, ook de held van het toendertijd zo perfecte San Vanelona moest elders skateboarden vanwege de te hoge beveiliging op de straten. Vijf jaar later keren de proskateboarders echter weer terug, waaronder jij. Aan jou en de skateboarders de taak om het onaangeraakte, maar erg potiëntele skategebied “New San Vanelona”, weer te veranderen in waar het ooit zo bekend om stond: hét skateboard mekka. In je rugzak zit deze keer een extra grote zak tricks (waaronder footloose grabs, handplants, fingerflips), de mogelijkheid om voorwerpen te verplaatsen, van je plank af te stappen en natuurlijk je o zo belangrijke creativiteit.

Skate 2 is verschenen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    delta62's avatar

    leuk niet duur ook.

  2.   
    Chinook's avatar

    250 extra achievements? jullie bedoelen zeker 250 extra gamerscore