Star Ocean The Last Hope: International officieel aangekondigd

Het gerucht dat de Xbox 360-exclusive Star Ocean: The Last Hope naar de PlayStation 3 gaat komen dook eerder deze week ook weer op en inmiddels is het al geen gerucht meer. Star Ocean The Last Hope: International komt volgend jaar, op 12 februari om precies te zijn, uit voor de PlayStation 3.

Zoals verwacht bevat deze versie zowel de Japanse als de Engelse voiceovers.


Star Ocean: The Last Hope is alweer het vijfde deel in de Star Ocean-serie. Het verhaal in dit deel speelt zich voor alle andere games af en dit keer maak je jezelf uit de voeten met de hoofdpersoon Edge Maverick. Het spel biedt enkele nieuwe features. Zo kun je nu je eigen ruimteschip besturen en kun je nu met maximaal vier teamleden tegelijk vechten. Volgens ontwikkelaar tri-Ace is het gevoel dat het verhaal zich in de ruimte afspeelt nog beter uitgewerkt dan in alle voorgaande delen. De game gaat voor de PlayStation 3 door het leven als Star Ocean The Last Hope: International.

Meer weten over Star Ocean: The Last Hope? Lees dan onze review.

Star Ocean: The Last Hope is verschenen voor de Xbox 360. Voor de PlayStation 3 verschijnt 12 februari 2010 Star Ocean The Last Hope: International.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren