Warhammer Online: Age of Reckoning krijgt nieuwe trial

Uitgever EA heeft bekendgemaakt dat Mythic’s MMO Warhammer Online: Age of Reckoning per direct een nieuwe trial versie heeft. Niet langer heb je slechts tien dagen de tijd om de game te verkennen, maar je kan het blijven spelen zo lang je maar wilt. Ja, je leest het goed, de nieuwe trial is niet voorzien van een tijdslimiet.

Het tijdslimiet is opgeheven maar de contentlimiet is nog steeds intact. Ook is de trial qua concept op de schop gegaan. Je bent niet langer verplicht de volledige client op je pc te hebben staan, maar in plaats daarvan download je een 1GB grote client en alle overige data wordt op de achtergrond gestreamd, tijdens het spelen. Uitvoerend producent Jeff Hickman gaf commentaar:

    “With the introduction of the endless free trial and streaming client, we are making it easier than ever for a new player to join the WAR. We’ve worked hard to create a more informative and community driven new user experience, and now we are giving players an unlimited amount of time to explore the early parts of the game at their own pace.”

Naast deze aanpassingen aan de vorm van de trial, is er ook inhoudelijk een en ander verandert. Zo zijn er uitgebreide ‘New User Tutorials’ te vinden, een nieuwkomers guild en een dungeon die nieuw is toegevoegd voor de trial.

Je vindt de nieuwe trial hier.

In Warhammer Online: Age of Reckoning is het overal oorlog: Dwarves tegen Greenskins, High Elves tegen Dark Elves en Empire tegen Chaos. Als speler kies je één van de zijden en krijg je dus een natuurlijke vijand, maar je bent verder wel vrij om bondgenoten te helpen in deze MMORPG. Het uiltieme doel: de hoofdstad van je vijand leegroven. Hiervoor moet je met een leger het land van je tegenstander bezetten en deze tegenstander bestrijden in PvP-gevechten. Her en der zijn echter ook PvE-quests te vinden, die allemaal op één of andere manier de grote strijd kunnen beïnvloeden.

Meer weten over Warhammer Online? Lees dan onze review.

Warhammer Online: Age of Reckoning is inmiddels uitgegeven voor de PC.

  1.   
    Stephan123's avatar

    Dit is 😀

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Tenminste beter dan die World of Warcraft trial die je maar 1 week kan spelen 😕

  3.   
    LouisvanGaal's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Tenminste beter dan die World of Warcraft trial die je maar 1 week kan spelen 😕 "

    mee eens maar ik vindt dan wel dat world of warcraft(wow) beter dan deze.

  4.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Mystery Man schreef, "

    ”)GN(-Erik” schreef, "Tenminste beter dan die World of Warcraft trial die je maar 1 week kan spelen 😕 "

    mee eens maar ik vindt dan wel dat world of warcraft(wow) beter dan deze."

    Ik heb het uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat Warhammer online niet echt leuke game play heeft. Word snel saai en de graphics zijn ook niet echt geweldig. WoW is toch veel leuker moet ik zeggen.